115 On Beachy Head Drive Guest House

Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay
115 On Beachy Head Drive Guest House Genel
115 On Beachy Head Drive Guest House Öne Çıkan Resim
115 On Beachy Head Drive Guest House Dış Mekan
115 On Beachy Head Drive Guest House Dış Mekan
115 On Beachy Head Drive Guest House Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
115 On Beachy Head Drive Guest House
115 Beachy Head Drive Greater Plettenberg Bay, Plettenberg Bay

115 On Beachy Head Drive Guest House misafirlere Plettenberg Bay (Robberg Plajı) bölgesinde, Plettenberg Körfezi Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Robberg Doğa Koruma Alanı ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Garden Route Ulusal Parkı ile 11,3 km ve Arch Rock (Kemerli Kaya) ile 15,1 km mesafede.

115 On Beachy Head Drive Guest House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda bornoz ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Whale)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Dolphin)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Starfish)
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Seal)
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Merlin)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x