10 Alexander B&B

Route 62, Cape Winelands
10 Alexander B&B Genel
10 Alexander B&B Öne Çıkan Resim
10 Alexander B&B Dış Mekan
10 Alexander B&B Dış Mekan
10 Alexander B&B İç Mekan
Image More +98 fotoğraf
10 Alexander B&B
10 Alexander St, Stellenbosch Central Route 62, Cape Winelands

10 Alexander B&B konaklamanızda Stellenbosch merkezinde, University of Stellenbosch Botanik Bahçesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Spier Wine Estate ile 9 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Jonkershoek Doğa Koruma Alanı ile 8 km ve Hottentots-Holland Doğa Koruma Alanı ile 18 km mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve düz ekran televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Tempur-Pedic yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room Ground Floor
Triple
Triple Room First Floor
Twin
Twin Room First Floor
Queen
Queen Room First Floor
First
First Floor Apartment
Quadruple
Quadruple Room Ground Floor
Family
Family Room Ground Floor
Room
Room with Private Entrance Ground Floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x