1 Hotel Nashville

Middle Tennessee, Nashville
1 Hotel Nashville Genel
1 Hotel Nashville Genel
1 Hotel Nashville Genel
1 Hotel Nashville Genel
1 Hotel Nashville Öne Çıkan Resim
Image More +39 fotoğraf
1 Hotel Nashville
710 Demonbreun St Middle Tennessee, Nashville

1 Hotel Nashville size Nashville merkezinde, Bridgestone Arena ve Nashville Broadway ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama ayrıcalığı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Music City Center ile 0,3 mi (0,4 km) ve Ryman Oditoryumu ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Çiftlikten sofraya mutfağı seven misafirler için 1 KITCHEN ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 215 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 24 saat açık sağlık kulübü ve oda içi fitnes salonu mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Süit (Studio)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Alcove)
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Cityscape)
Room
Süit (Alcove Studio)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras
Room
City Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Süit, 1 Yatak Odası
Room
City Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Alcove)
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x