Gölcük Otelleri Ara

En uygun Gölcük otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Gölcük otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Gölcük Hakkında

Kocaeli şehrinin sınırlarında bulunan Gölcük, İzmit Körfezi’nin güneyine yerleşen tarihi bir ilçe. Antik Yunan ve Bitinya Krallığı dönemlerinden bu yana uygarlık merkezi olan ilçenin civarında pek çok tarihi zenginlik mevcut. Nüfusu 200 bine yaklaşan Gölcük, aynı zamanda 1999 yılında meydana gelen depremden en fazla etkilenen yerleşimler arasında. 

İlçe merkezinde yer alan Gölcük Deniz Müzesi, eski deniz taşıtlarını görmek isteyen ziyaretçilerin Gölcük’teki başlıca uğrak noktalarından. Civarda alabalık yemek ve yaz aylarında dahi serinliği yaşamak için ilçeye yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Nüzhetiye Köyü’ne gelebilirsiniz. Yazlık adıyla bilinen belde ise kaplıcalarıyla meşhur. Sıcak suyun sakinleştirici gücünü hissetmek veya kese köpük masajı yaptırmak istediğinizde rotanızı buraya çevirmenizde yarar var. 

Gölcük’te konakladığınızda ilçedeki otellerin 24 saat resepsiyon ve vale servisi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Klima, bagaj odası, çocuk menüsü, oda servisi, kuru temizleme ve masaj ise Gölcük otellerinde ücretli veya ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz diğer ek olanaklar. Ayrıca Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ilçeye transferinizi isterseniz Gölcük’te bulunan otelinizin sağlayacağı araçla gerçekleştirebilirsiniz. 

Enfes fındığı ile meşhur Gölcük’e seyahat ettiğinizde üzeri fındıkla süslenen nefis tatlılara mutlaka şans verin. Mancar yemeği, cızlama ve umaç çorbası ise ilçede tadabileceğiniz diğer geleneksel lezzetler. 

Yaz aylarında düzenlenen şenliklerle son derece keyifli bir atmosfere kavuşan Kadırga Yaylası, mevsim ve zaman fark etmeksizin gezginlere her daim doğa ile kucaklaşma şansı tanıyor. Yaylanın temiz havasını içinize çekerek huzurlu yürüyüşlere çıkabilirsiniz. İzmit Körfezi’nin dillere destan manzarasını yüksekten görmek içinse Gözlementepe Mesire Alanı tam anlamıyla olağanüstü. Üstelik burada manzara eşliğinde yemek yiyebileceğiniz veya bir şeyler içerek keyifli zaman geçirebileceğiniz tesis mevcut. Ayrıca eski evlerle çevrelenen Saraylı Köyü de özellikle hafta sonu kaçamaklarına uygun bir rota olarak gösteriliyor.  

Kocaeli’nin el değmemiş doğasında sakinliği yakalayabileceğiniz Gölcük’e ulaşım genellikle otobüsle sağlanıyor. İlçeye ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kocaeli yönüne gelen araçlarla da yolculuk yapma şansınız var. Seyahatinizi aktarmasız şekilde tamamlamak adına dilerseniz uçağınızdan iner inmez araç kiralayabilirsiniz. Karamürsel, Değirmendere ve Derince gibi noktalardan hareket eden vapurlar ise Gölcük’e ulaşım söz konusu olunca değerlendirebileceğiniz pratik seçeneklerden.

Gölcük Galeri

Gölcük Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Temmuz Mayıs 309,50 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.