Güzelbahçe Otelleri Ara

En uygun Güzelbahçe otel fiyatları arasında karşılaştırma yap, en ucuz Güzelbahçe otellerini listele.

  • Otel Bul
  • Rezervasyon Sorgula
Şehir, ilçe, tema, otel adı ara
Giriş ve Çıkış Tarihi
Giriş ve çıkış tarihini seçin
Konuk Sayısı
2 Yetişkin

Güzelbahçe Hakkında

İzmir’in en sessiz sakin sahil semtlerinden biri olan Güzelbahçe, genellikle yaz aylarında biraz kalabalıklaşıyor. İzmir’in lezzetli mezeleri ve mevsimlik taze deniz ürünleri sunan birçok sahil restoranıyla ünlü Güzelbahçe’de birkaç günden fazla kalacaksanız eğer yazlık ev kiralayabilirsiniz. Güzelbahçe’de bisiklet rotaları, seyir terasları, sahil kenarındaki yürüyüş parkurları, balık tutabileceğiniz yerler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

Güzelbahçe sınırları içerisinde yer alan İnkaya Mağarası, Kocadağ’ın yamacında mükemmel bir konuma sahip. Mağaraya ulaşmak biraz zor olsa da kesinlikle görülmeye değer. Bir rehber eşliğinde mağaranın içini de gezebilirsiniz. Bir başka gezilecek yer olan Küçükkaya Köyü ise şirin bir Yörük köyü ve güzel kahvaltı mekanları ile ünlü. Her yıl keçi kırkma şenliklerinin yapıldığı köyde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Güzelbahçe’nin Yaka Mahallesi’nde her pazar günü kurulan Yaka Otantik Pazarı’na da mutlaka uğramanızı öneriyoruz. Pazarda köy halkının sattığı ev yapımı reçeller, sebze meyve, köy ekmekleri, zeytin, turşu, bal, Ege otları, bakliyat vb. ürünlerin yanı sıra el işi cam süslemeleri ve tablolar da bulunuyor.

İzmir şehir merkezinden 24 km uzaklıkta konumlanan Güzelbahçe’ye ulaşmak için öncelikle ilçe merkezine 38 km mesafedeki İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na gelmeniz gerekiyor. Havalimanına vardıktan sonra dilerseniz taksiye binerek yaklaşık 60-70 TL karşılığında Güzelbahçe’ye ulaşabilirsiniz. Alternatif olarak, havalimanından araç kiralayabilir ya da Fahrettin Altay’dan 8 numaralı ESHOT otobüsüne binebilirsiniz. Havalimanından Fahrettin Altay’a gitmek içinse 510 numaralı ESHOT otobüsüne binmeli veya İzban ve İzmir Metrosu’nu kullanmalısınız.

Güzelbahçe Galeri

Güzelbahçe Otelleri Hakkında İpuçları

Sakin SezonYoğun SezonOrtalama fiyat
Aralık Haziran 215,60 TL
Diğer dönemlere kıyasla bu ayda bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarında düşüş görülüyor. Bölgedeki otellerin en çok tercih edildiği dönem olduğu için gecelik konaklama fiyatları artıyor. Bu bölgedeki otellerin gecelik konaklama fiyatlarının ortalaması alındı.