1891 Garni Hotel

Kent Merkezi, Krakow
1891 Garni Hotel Genel
1891 Garni Hotel Genel
1891 Garni Hotel Genel
1891 Garni Hotel Öne Çıkan Resim
1891 Garni Hotel Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
1891 Garni Hotel
4 Podbrzezie Kent Merkezi, Krakow

1891 Garni Hotel misafirlere Krakow merkezinde, Tempel Sinagogu yakınında ve Yeni Meydan ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Main Market Square ile 2,2 mi (3,5 km) ve Oskar Schindler Fabrikası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 122 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu otelde ayrıca genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Krakow bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3229 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x