1669 Bed & Breakfast

Westhoek, Brüj Tarihi Merkezi
1669 Bed & Breakfast Genel
1669 Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
1669 Bed & Breakfast Dış Mekan
1669 Bed & Breakfast Dış Mekan
1669 Bed & Breakfast İç Mekan
Image More +60 fotoğraf
1669 Bed & Breakfast
Sint-Salvatorskerkhof 16 Westhoek, Brüj Tarihi Merkezi

1669 Bed & Breakfast misafirlere Bruges merkezinde, Sint-Salvador Katedrali ve St. Salvators Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Brüj Pazar Meydanı (Grote Markt) ile 1,4 mi (2,2 km) ve Historic Centre of Brugge ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Çatı
Çatı Katı (Loft)
Deluxe
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x