1000 Islands B&B – The Bulloch House

Ottawa - Güneydoğu Ontario, Gananoque
1000 Islands B&B – The Bulloch House Genel
1000 Islands B&B – The Bulloch House Genel
1000 Islands B&B – The Bulloch House Genel
1000 Islands B&B – The Bulloch House Genel
1000 Islands B&B – The Bulloch House Genel
Image More +61 fotoğraf
1000 Islands B&B – The Bulloch House
199 Pine St Ottawa - Güneydoğu Ontario, Gananoque

1000 Islands B&B – The Bulloch House konaklamanızda Gananoque bölgesinde, tarihi bölgede, Konfederasyon Parkı ve Thousand Islands OLG Charity Casino ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Thousand Islands Playhouse Tiyatrosu ile 0,6 km ve Gananoque Boat Line ile 0,8 km mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelin restoranı Victorian HighTea Service misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler ücretsiz su parkı gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Gananoque)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Godfrey)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Petite Kroeg)
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez (Bulloch)
Luxury
Luxury Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x