Anadolu Yakası kahvaltı mekanları

Anadolu Yakası kahvaltı mekanları

İstanbul’un birçok tarihi ve turistik noktasına ev sahipliği yapan Anadolu Yakası, deniz kenarında sıralanan birbirinden güzel kahvaltı mekanlarıyla da ünlü. İstanbul Boğazı manzaraları sunan veya kalabalıklardan uzakta yemyeşil güzellikler içinde hizmet veren kaliteli kahvaltı mekanlarını bölgede bulabilirsin. Her bütçe ve damak tadına uygun kahvaltı mekanlarının bulunduğu Anadolu Yakası’nda serpme ve açık büfe kahvaltılardan yöresel lezzetlere kadar birçok seçeneği değerlendirebilirsin.
Karaburun’da gezilecek yerler

Karaburun’da gezilecek yerler

Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Karaburun antik Yunan döneminden günümüze kadar birçok hikaye ve efsaneye ev sahipliği yaptı. Antik Yunan mitolojisinde, eski adı Mimasolan olan Karaburun, mitolojide sıkça yer alıyor. Homeros'un ünlü eseri Odysseus'ta rüzgarlı Mimas olarak geçen "Mimas Dağı", bugün Bozdağ diye adlandırılan dağ olarak karşımıza çıkıyor.
İstanbul'un en iyi İtalyan restoranları

İstanbul'un en iyi İtalyan restoranları

En sevdiğimiz yemekleri listelesek neredeyse hepimizin ilk 5’inde ünlü İtalyan lezzetlerinden pizza ya da makarna olur. Ülkenin mutfağı pizza ve makarna gibi başrollerin yanı sıra peynir çeşitleriyle, tatlılarıyla, şaraplarıyla ve tabii ki risotto gibi yan yemekleriyle o kadar meşhur ki, güzel bir İtalyan yemeği yemek adeta kötü geçen bir günü keyifli bir güne dönüştürebiliyor.
Türkiye’nin gastronomi şehirleri

Türkiye’nin gastronomi şehirleri

Daha önce yalnızca yemek yemek için yolculuğa çıktın mı? Çıkmadıysan bunu hayatında bir kez de olsa mutlaka yapmalısın. Ne şanslıyız ki ülkemizde bu tür gastronomi seyahatlerini gerçekleştirebileceğin onlarca rota seni bekliyor.

Son Eklenen Seyahat Yazıları

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN