İstanbul’a yakın trekking rotaları

İstanbul’a yakın trekking rotaları

Şehirden çok uzaklaşmadan doğa tatili yapmak istersen bu yazı tam sana göre. Doğayla, yeşille ve sakinlikle buluşmanın keyifli yollarından biri de trekking oluyor. Bu yazımızda senin için İstanbul’a yakın yerler arasında yer alan en iyi trekking rotalarını listeledik. Çantanı, ayakkabılarını, batonunu kap ve güzel yollardan geçmek için yola çık.
Kırklareli'nde gezilecek yerler

Kırklareli'nde gezilecek yerler

Kırklareli, doğa ve tarih severlerin keyifle gezebileceği yerler arasında. Koruma altına alınmış longoz ormanları, el değmemiş plajları ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Osmanlı döneminden kalan tarihi yapılarıyla da dikkat çekiyor. Sultanlar Yolu'nda gezinti yaparak Cedid Ali Paşa Camii, Sokullu Mehmet Paşa Camii ve Demirköy Dökümhanesi gibi tarihi yapıları ziyaret edebilirsin.
İzmir'in en iyi kahvaltı mekanları

İzmir'in en iyi kahvaltı mekanları

İzmir’de güne enerjik ve mutlu başlamanı sağlayacak birçok kahvaltı mekanı var. Deniz manzaralı kafelerden, tarihi sokaklardaki şirin mekanlara, doğa ile iç içe kahvaltı yapabileceğin yerlerden, modern ve şık restoranlara kadar her zevke hitap eden seçenekler bulabilirsin. İzmir'in kahvaltı sofralarında şehrin simgesi haline gelen boyoz ve kumru gibi yöresel lezzetler de kahvaltılarına eşlik edecek.
Ardahan’da gezilecek yerler

Ardahan’da gezilecek yerler

Türkiye’nin kuzeydoğusunda, Doğu Anadolu bölgesinde dört tarafı dağlarla çevrili bir şehir Ardahan. Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgelerinin kesiştiği noktada yer alıyor. Aynı zamanda Gürcistan sınırımızı oluşturuyor. 3 bin yıllık geçmişiyle zengin tarihi kalıntılara sahip olan Ardahan dağlık arazisi, ovaları, gölleri, nehirleri ve kış turizmiyle dikkat çekiyor.

Son Eklenen Seyahat Yazıları

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN