Eskişehir'in en iyi kahvaltı mekanları

Eskişehir'in en iyi kahvaltı mekanları

Yoğun öğrenci nüfusuyla ünlü şehirlerimizden biri olan Eskişehir, her köşesinde birbirinden güzel kahvaltı mekanlarına ev sahipliği yapıyor. Odunpazarı’nın tarihi evleri arasında veya Porsuk Çayı’nın büyüleyici manzaraları karşısında Eskişehir’de keyifli kahvaltılar yapabilirsin. Her bütçeye ve zevke uygun mekanın bulunduğu şehirde yöresel ürünlerle hazırlanan geleneksel kahvaltılardan bol çeşitli serpme kahvaltılara kadar birçok seçeneği bir arada bulabilirsin.
Bursa'nın en iyi kahvaltı mekanları

Bursa'nın en iyi kahvaltı mekanları

Şehrin kalabalığından uzaklaşıp güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenleri buraya alalım. Bursa’nın tarih kokan sokaklarında güne erken başlamayı tercih edenler, en güzel kahvaltı rotalarını şimdiden not etmeye başladı bile. Şöyle leziz mi leziz dolu dolu bir kahvaltıya kim hayır diyebilir ki?
Ürdün'de gezilecek yerler

Ürdün'de gezilecek yerler

Ortadoğu’da Kızıldeniz’in ve Wadi Rum Çölü’nün gölgesinde eşsiz bir gezi deneyimine hazır mısın? Ürdün başta Dünyanın Yeni Yedi Harikasından biri olarak gösterilen Petra Antik Kenti’nin gizemini, Akabe’nin altın kumsallarını, başkent Amman’ın kadim geçmişi ve modern yaşamı dengede tutan yapısını keşfetmek isteyen milyonlarca turiste ev sahipliği yapıyor.
Hıdırellez nedir?

Hıdırellez nedir?

Dileklerin dilendiği, ateşlerin yakıldığı, baharın müjdelendiği, umutların yeşerdiği Hıdırellez her yıl 5-6 Mayıs'ta kutlanıyor. Baharı müjdeleyen bir bayram olan Hıdırellez, Hızır ve İlyas peygamberlerin buluştuğuna inanılan gün olarak kabul ediliyor. Hıdırellez günü ise bu yüzden bereket, bolluk ve yeni başlangıçları simgeliyor.

Son Eklenen Seyahat Yazıları

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN