Denizli'de gezilecek yerler

Denizli'de gezilecek yerler

Şifalı termal sularıyla Türkiye’nin en önemli sağlık turizmi merkezlerinden biri olan Denizli, turizm dergilerinin kapaklarının süsleyen dünyaca ünlü Pamukkale travertenleri için de her yıl yüz binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor. Antik çağın şifa merkezi olan Hierapolis Antik Kenti’nin görkemli yapılarıyla tarih turlarının, onlarca nadir görülen su kuşuna ev sahipliği yapan yemyeşil tabiat parklarıyla doğa gezilerinin değişmez adreslerinden biri haline gelen Denizli’nin her yeri görülmeye değer güzellikler ile çevrili.
Marmara’da denize girilebilecek yerler

Marmara’da denize girilebilecek yerler

Deniz, güneş ve kum üçlüsü söz konusu olunca akla ilk gelen Ege ve Akdeniz sahillerimiz olsa da Marmara Bölgesi ve çevresinde de bu yerleri aratmayan benzersiz rotalar var. Hadi gel, Marmara Bölgesi’nde yaşıyorsan çok uzaklara gitmeden denizin ve güneşin keyfini çıkarabileceğin bu harika yerleri keşfet.
Türkiye'nin en temiz plajları

Türkiye'nin en temiz plajları

Ülkemiz upuzun bir sahil şeridine sahip, dolayısı ile de Türkiye yaz tatili yerleri açısından bir cennet desek yeri. Yaz gelir gelmez hepimiz, bu yıl kendimizi nerede denizin sularına bıraksak diye düşünüp planlar yapmaya başlıyoruz. Neresi olursa olsun mavi bayrak ödüllü tertemiz bir plaj ve berrak sular bulmak kolay ama adını dünyaya duyuracak kadar temiz ve güzel olan plajlarımız da var.
Pendik'in en iyi kahvaltı mekanları

Pendik'in en iyi kahvaltı mekanları

Pendik, İstanbul'un hızla gelişen ve popülerleşen semtlerinden biri olarak, güne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenler için pek çok harika kahvaltı mekanı sunuyor. İster deniz kenarında huzurlu bir ortamda, ister şehrin canlı atmosferinde kahvaltı yapmak isteyin, Pendik'te her damak zevkine hitap eden seçenekler bulmak mümkün.

Son Eklenen Seyahat Yazıları

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN