40 TL’den başlayan Ekim fırsatları

muratekinay

Soğuk havalar iyice bastırmadan son bir kaçamak yapmanın şimdi tam zamanı. Üstelik bu dönemde uygun fiyata uçak bileti ve otel bulmak çok daha kolay. İşte, Ekim ayında ülkemizden ve yurt dışından sadece 40 TL’den başlayan fiyatlarla uçabileceğiniz benzersiz rotalar…

İçindekiler

1- İzmir’e 40 TL’den başlayan fırsatlarla uçun

Uzun bir kış dönemine girmeden önce Ege’de yaza keyifli bir vedaya ne dersiniz? Ekim ayında bölgenin popüler şehri İzmir’e sadece 40 TL’den başlayan fiyatlarla uçabilir, şansınız varsa havaların sıcak olduğu bir döneme denk gelerek Çeşme, Mordoğan veya Karaburun sahillerinden kendinizi denize bırakabilirsiniz. İzmir’in merkezinde kalmayı tercih edenler ise Tarihi Asansör, Alsancak, Karşıyaka ve Konak gibi merkezi yerlerin tadını çıkarabilirler. Bavullar hazırsa, gelin Ekim ayına özel İzmir uçak bileti fırsatlarına göz atalım.

2- Ekim’de 70 TL’den başlayan Kayseri fırsatları

Anadolu coğrafyasının en güzel şehirlerinden Kayseri, tarihi çarşıları, pazarları ve leziz pastırmalarıyla bu dönemde seyahat edebileceğiniz ideal şehirlerden. Kayseri’ye Ekim ayında 70 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla uçabilir, isterseniz kent merkezinden bir araç kiralayarak doğrudan Kapadokya’ya doğru yola çıkabilirsiniz. Peki, Kayseri’ye gelenler şehirde nereleri mutlaka görmeli? Kentin belli başlı tarihi ve turistik noktalarını Kayseri’de gezilecek yerler galerimizde turlamak için tıklayın. Şehre uçuracak Ekim fırsatları ise burada!

3- Dalaman uçuşları 75 TL’den başlayan fiyatlarla

Marmaris, Datça ve Fethiye gibi birbirinden güzel tatil beldelerine ulaşmak için kullanabileceğiniz Dalaman Havalimanı’na Ekim’de 75 TL’den başlayan fiyatlarla uçmak mümkün. Bölge genellikle yaz aylarında popüler olsa da bu dönemde de sıcak havalarda kumsallarda yayılıp denize girebilir veya yamaç paraşütü, tırmanış gibi pek çok eğlenceli aktivitenin tadını çıkarabilirsiniz. Dalaman’a en uygun uçuş fırsatlarına göz gezdirmek için hemen tıklayın! Tatil için Fethiye’yi tercih ederseniz, bu dönemde daha uygun fiyata kalabileceğiniz Fethiye otellerinden birine rezervasyon yaptırmak için acele edin.

4- Antalya’da bitmeyen yaz 50 TL’den itibaren

Yurdumuzda Ekim ayında bile sıcak havaların keyfini sürebileceğiniz hatta denize girebileceğiniz yerlerin başında Antalya sayılabilir. Bunun için şehrin merkezini tercih edebileceğiniz gibi Manavgat ya da Side sahillerini de seçebilirsiniz. Şehirde bu dönemde havalar biraz ılısa da özellikle Ekim ayının ilk yarısına kadar rahatlıkla deniz ve güneş keyfi yapılabilir. Şehre uçuşları karşılaştırmak ve biletinizi satın almak için elinizi çabuk tutun! Antalya’ya gelince olmazsa olmazlar ise burada!

5- Kıbrıs’ta deniz keyfi 148 TL’den itibaren

Bu dönemde yazı uzatmak ve denize girmek için ideal yerlerden biri de Kıbrıs. Adanın Girne veya Karpaz sahillerinde Akdeniz’in maviliği ile buluşabilir ve bu arada başkent Lefkoşa’da tarihi eserleri, müzeleri görebilirsiniz. Adada sabahların vazgeçilmezi hellim ve Kıbrıs’a özgü diğer lezzetler de buraya gelmek için son derece cezbedici. Ekim sona ermeden kısa bir Kıbrıs macerası için hemen tıklayın ve Ercan Havalimanı’na uçuşları karşılaştırın.

6- Diğer yurt içi ve yurt dışı uçuş fırsatları

Ekim ayında tüm bu yerlerin dışında hem ülkemizden hem de dünyadan pek çok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. İşte, ülkemizden ve yurt dışından bu aya özel fırsatlar…

Ekim’de 85 TL’den başlayan Van uçuşlarını karşılaştırmak için tıklayın!

Trabzon’a 50 TL’den başlayan uygun fiyatlarla uçun!

Bodrum’a 70 TL’den başlayan uçuş fırsatlarını yakalayın!

Londra’da sonbaharın keyfini 276 TL’den başlayan fiyatlarla çıkarın!

Belgrad’da 262 TL’den başlayan fırsatlarla vizesiz tatil yapın!

Paris’e 306 TL’den başlayan avantajlı uçuşlarla seyahat edin!

Ukrayna'nın popüler şehri Odessa’ya 186 TL’den başlayan fiyatlarla pasaportsuz ve vizesiz uçun!

Murat Ekinay
455 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Üniversite eğitimine devam ederken ulusal gazete ve dergilerde yazılar yazdı. Türkiye'nin önde gelen markaları için içerik stratejisi geliştirerek dijital iletişim çalışmalarını yönetti.
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN

Enuygun.com IATA üyesidir. “8821943”
© 2008 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Enuygun.com | Enuygun Seyahat, Belge No: 7153