DenizBank

DenizBank Refinansman Kredisi Hesaplama

TL
Vade
120 ay
Kişisel verileriniz Aydınlatma Metni kapsamında işleniyor. Butona tıkladığınızda Enuygun Kullanım Koşulları'nı kabul ettiğinizi onaylamış olursunuz.

DenizBank Hakkında

1951 yılında Türk denizcilik sektörüne hizmet vermek amacıyla kurulan Denizbank daha sonra Emlak Bankası ile birleşmiştir. Bankanın 2012 yılında hisselerinin %99'unu Rusya'nın en büyük bankası olan Sherbank of Russia satın almıştır. Türkiye'nin yanı sıra Rusya, KKTC ve Avusturya gibi yurt dışında da şubeleri bulunan banka faktoring, leasing gibi hizmetleri de bünyesine eklemiştir. Denizbank 2014 yılında 939 milyon TL kar elde ederek dikkat çekmiştir. Sherbank of Russia'nın dünya çapında 8 milyonu aşkın müşterisi ve 15 bine yakın çalışanı vardır.
Size Özel Kredi Teklifleri E-postanıza Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

Refinansman nedir?
Kısaca bir kredinin yeni bir faiz oranı ya da vade ile yeniden yapılandırmasına refinansman denir. Sabit faizli bir kredi değişken faizli krediye dönüştürülmek suretiyle de yeniden yapılandırılabilir. Mevcut konut kredisinin vadesini uzatmak ya da kısaltmak gibi değişilikler de birer yeniden yapılandırmadır.
Refinansman her zaman karlı mıdır?
Refinansman işleminin konut kredisi müşterisinin lehine olup olmadığı kredinin hangi faiz oranı ile alındığına, faizlerin ne kadar düştüğüne, kalan vadeye göre değişiklik gösterir. Faiz düşüşü ile elde edilecek gelire bu işlem için istenen masraflar da ( erken kapama ücreti, yeni kredi komisyonu, başka bankadan yapılacaksa belki ekspertiz ücreti vb.) dâhil edilerek karlılık sorgulanabilir. Yaklaşık refinansman karlılığınızı https://www.enuygun.com/kredi/yeniden-yapilandirma-refinansman/ adresinden hesaplayabilirsiniz.
Bankam refinansman talebimi geri çevirebilir mi?
Bankaların müşterilerinin refinansman taleplerini yerine getirme zorunluluğu bulunmuyor. Öte yandan başka banka ile de bu işlemi gerçekleştirebileceğiniz için genellikle geri çevirmedikleri bir talep olduğunu söyleyebiliriz.
Erken ödeme ücreti ödememek için ne yapabilirim?
Mortgage yasasına göre bankaların kredinin kalan anaparasının yüzde 2’sine kadar erken ödeme ücreti alma hakkı bulunuyor. Bu konu tamamen bankanın insiyatifindedir. Yüzde 2 yerine yüzde 1 alan bankalar da olabilir ama sizin bu ücreti kredinizin olduğu banka ile görüşmeniz gerekiyor.
Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.