Akbank Vadeli Mevduat Euro

Akbank Vadeli Mevduat Euro
Mevduat Tutarı
50.000 EUR
Vade
1 Ay
Faiz Oranı
%0,01
Brüt Getiri
0,41 EUR
Net Getiri
0,31 EUR
Vade Sonu Ödeme
50.000,31 EUR
Para Birimi: EUR
Vergi Ödemesi : 0,10 EUR
1 Ay: 30 gün olarak hesaplanmıştır.
Vade Sonu Ödeme50.000,31 EUR

Detaylı Bilgi

Sabit getirili olduğundan, vade sonuna kadar piyasadaki faiz hareketlerinden etkilenmez. 1 ay, 3 ay, 6 ay ve 12 ay vadeli hesapların yanında, 400 güne kadar istediğiniz gün sayısı ile "Vadeli Döviz Mevduat" hesabı açtırabilirsiniz. Vadeli Döviz Mevduat hesabınızı Akbank İnternet veya Mobil'den, tüm şubelerimizden ve Müşteri İletişim Merkezinden açabilirsiniz. Çevrilebilir döviz cinsinden açılabilir. Şube veya MİM kanalından açılan hesapların açılış alt limiti 1 aydan az vadeye sahip hesaplar için 25.000 USD/EUR, 1 ay ve üzeri vadeye sahip hesaplar için ise 1.000 USD/5.000 EUR’dur. Mobil veya İnternet kanalından açılan hesapların açılış alt limiti 1 aydan az vadeye sahip hesaplar için 25.000 USD/EUR, 1 ay ve üzeri vadeye sahip hesaplar için ise 1.000 USD/5.000 EUR’dur. Vadeli Döviz Mevduat hesap hareketlerinizi Akbank İnternet ve Mobil'den takip edebilirsiniz. Vadelere göre stopaj oranları değişiklik gösterir.

Diğer Popüler Mevduat Ürünleri

Size Özel Mevduat Teklifleri E-postanıza Gelsin

Sıkça Sorulan Sorular

Enuygun, en düşük faizli Konut kredisini bulmamı nasıl sağlıyor?
Enuygun.com'da sizlere en uygun konut kredisi faiz oranlarını sunabilmek için ondan fazla bankanın kredilerini karşılaştırıyoruz. Faiz oranları ve kredi hesaplamalarını en güncel şekilde sizlere sunmak için bankalardan anlık veri alıyoruz. Dilediğiniz tutarı ve kredi tipini girerek istediğiniz vade için kredi hesaplaması yapabilirsiniz.
Bu sayfada sunulan verilerin doğruluğu ve güncelliği konusunda herhangi bir garanti verilmemekte olup, finansal enstrümanlara ait bilgilerin gerçek zamanlı olmayabileceği ve belirli bir gecikmeyle sunulduğu dikkate alınmalıdır.