Onur Air, Rusya'ya bağlı Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Mahaçkale uçuşlarına başladı. Uçuşlar Perşembe ve Cuma günleri İstanbul'dan Mahaçkale'ye karşılıklı olarak yapılacak. Biletler 69 Euro'dan satışa sunuldu.
Hazar Denizi kenarında kurulmuş bir şehir olan Mahaçkale, pek çok etnik grubun ve ağırlık olarak Müslümanların yaşadığı bir şehir. Onurair uçuşları Perşembe ve Cuma günleri İstanbul'dan 00:05'de, Mahaçkale'den İstanbul'a ise 03:45'de kalkacak. Karşılıklı uçuşların fiyatları 69 Euro'dan başlıyor. Biletinizi 16 Mayıs'a kadar Enuygun.com'dan satın alın ve 10 Haziran'a kadar indirimli fiyatlarla uçun.
Rusya'nın en büyük camisine ev sahipliği yapan şehirde turistik anlamda gezilecek çok fazla yer yoktur. Güzel Sanatlar Müzesi, Rus Öğretmen Heykeli, Şehir Tarihi Müzesi gibi yerler gezilebilir. Ramazan kampanyası dahilinde uygun fiyatlı biletlerden siz de satın almak istiyorsanız acele edin. Onur Air, Mahaçkale’ye tarifeli uçuşlarına başladı. Perşembe ve Cuma günleri İstanbul-Mahaçkale 00:05, Mahaçkale’den İstanbul’a ise 03:45’de gerçekleşecek uçuşların biletleri Onur Air’in Ramazan kampanyası kapsamında her şey dahil 69 Euro’dan satışta.