THY uçağa biniş boarding süresini 5 dakika daha öne alarak 20 dakikaya indirdi. Daha önce uçuşa 15 dakikaya kadar biniş işlemlerine devam eden THY artık 20 dakika kala boarding işlemlerini bitirmek istiyor.

İçindekiler

1 Aralık'ta başlıyor 

THY, "Daha önce 15 dakika olan uçağa biniş işlemleri, 1 Aralık 2017 tarihinden itibaren boarding tarifeli kalkış saatinden 20 dakika önce sona erecektir. Bu nedenle yolcuların uçuş kapılarına daha erken gelmeleri gerekmektedir" şeklinde resmi  bir  açıklama yaptı.

Seferleri düzene sokmak için

Seferlerdeki gecikmeleri ve rötarları düzene sokmak için yapılan bu uygulamayı dikkat alarak uçağa biniş kapılarına en az yarım saat kala gitmenizde fayda var. Uçağa son çağrı anonslarını da duymayabilir ve havalimanındayken bile uçağı kaçırabilirsiniz. Bilindiği üzere check-in yaptırdıktan sonra size verilen uçuş kartlarınızda yazan numaralara göre uçak kapılarına yönelmeniz gerekiyor.

Merve Kılıç
34 Yazı
Turizm sektöründeki 10 yıllık kariyeri boyunca seyahat destek hizmetlerinin her alanında kazandığı uzmanlıkla, 2012 yılından beri Enuygun Kurumsal Seyahat Uzmanı olarak çalışıyor.
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN

Enuygun.com IATA üyesidir. “8821943”
© 2008 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Enuygun.com | Enuygun Seyahat, Belge No: 7153