Qatar Airways, Uzakdoğu, Ortadoğu hatta Avustralya kıtasına gidecekler için çok avantajlı bir bahar kampanyası başlattı. Buna göre 21 Nisan'a kadar Enuygun üzerinden online bilet alanlar, 19 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında %45'e varan indirimlerle uçabilecek.

İçindekiler

%45'e varan indirim

Kampanyadan yararlanabilmek için biletinizi 19-21 Nisan 2016 tarihleri arasında online olarak satın almanız gerekiyor. Örneğin İstanbul Sabiha Gökçen'den Dubai'ye, Mayıs ayında her şey dahil gidiş dönüş 826 TL'ye uçabilirsiniz. Biletleme tarih aralıklarına dikkat ederek İstanbul'dan Bangkok, Doha, Singapur, Dubai, Bali ve Maldivler'e %45'e varan indirimlerle bilet satın almak mümkün. Kampanya indirimi gidiş dönüş bilet alımlarında geçerlidir.

 

19 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında

Ankara'dan ise Avustralya'nın Sidney, Melbourne şehirleriyle Birleşik Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi'ye uçabilirsiniz. Qatar Airways indiriminden yararlanabilmek için 'bilet satın al butonuna' tıklayıp gideceğiniz güzergahı ve bilet tarih aralığını seçerek bilet satın alabilir ya da ön rezervasyon yapabilirsiniz.

Unutmayın bu indirim, 21 Nisan Perşembe 2016 tarihine kadar geçerli. Uçuş tarih aralığının da 19 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında olması gerekiyor. Siz de Qatar Havayolları'nın ayrıcalıklı hizmetlerinden daha fazla yararlanmak için elinizi çabuk tutun.

Kampanya Koşulları:

Biletleme Tarihleri: 19-21 Nisan 2016

Seyahat Tarih Aralığı: 19 Nisan-30 Haziran

Gidiş Dönüş bilet alımlarında geçerli.

İndirim vergiler ve hizmet bedeli hariçtir.

Promosyon biletleri sınırlı sayıda koltuk için geçerlidir.

Tuğba Hacıbayramoğlu
1299 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik mezunu. Yine Marmara Üniversitesi’nde Radyo Televizyon Sinema bölümünde yüksek lisans yaptı.
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN

Enuygun.com IATA üyesidir. “8821943”
© 2008 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Enuygun.com | Enuygun Seyahat, Belge No: 7153