Kuzey Amerika'ya uçmak şimdi daha lezzetli

muratekinay

United Airlines yolcularına şimdi Kuzey Amerika uçuşlarında tamamen yenilenmiş bir lezzet deneyimi sunuyor. United First ve United Business Class'ta geçerli olacak yenilikle en az 800 mil uçarsanız daha önce benzerine tanık olmadığınız lezzette alternatifler sizi bekliyor.

İçindekiler

Premium kabinde premium tatlar

Uçuşlarda şimdi en az koltukların rahatlığı veya zamanında kalkış oranı kadar sunulan ikramların lezzeti de önemli bir rekabet konusu. Bunu çok iyi bilen şirketlerden biri olan United Airlines, New York, Londra, Paris gibi şehirlerin en ünlü restoranlarında sunulan lezzetleri uçuşlarına taşıyor.

Multi milyon Dolarlık yatırım

Bütün bu yenilikler United Airlines'ın ''multi milyon Dolarlık yatırım'' çalışması dahilinde gerçekleşiyor. United şefleri tarafından özel olarak hazırlanan menüye Meksika Sosisi, taze yengeç gibi deniz ürünleri ve yemekleri lezzetlendiren yeni soslar ekleniyor menüye ekleniyor.

 

Dünyadan farklı ekmekler de menüde

Ayrıca kısa uçuşarda yeni aperatifler ve dünyanın dört bir yanından daha fazla ekmek seçeneği de United Airlines yolcularını bekliyor. Akşam uçuşlarında ise destinasyona bağlı olarak dondurma gibi yeni tatlı seçenekleri de menüye eklendi. Yemek ve tatlının yanında şarap menüsünü de güncelleyen United Airlines, havayolunun kendi uzmanları tarafından seçilen şaraplarıyla uçuşlarında restoran kalitesinde bir lezzet deneyimi vaat ediyor.

United Airlines biletleri ENUYGUN'da 

Lezzetli seyahatlarin yeni adresi United Airlines biletlerinizi enuygun.com'dan ve mobil uygulamamızdan kolayca alabilir, uçuşları karşılaştırarak size en uygun uçuşu anında bulabilirsiniz.

Murat Ekinay
455 Yazı
Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Üniversite eğitimine devam ederken ulusal gazete ve dergilerde yazılar yazdı. Türkiye'nin önde gelen markaları için içerik stratejisi geliştirerek dijital iletişim çalışmalarını yönetti.
Yorumlar
Bu yazı için henüz bir yorum yapılmamış. İlk yorumu yapan sen ol.

10 milyondan fazla kullanıcı, seyahatini Enuygun’la planlıyor!

Hemen İndir

App Store'dan

indirin

Google Play

'DEN ALIN

AppGallery

ile KEŞFEDİN

Enuygun.com IATA üyesidir. “8821943”
© 2008 - 2024 Tüm hakları saklıdır. Enuygun.com | Enuygun Seyahat, Belge No: 7153