Şehir Rehberi

Şehrin Künyesi

Ülke:Türkiye

Dil:Türkçe

Nüfus:2.437

Din:

Tel Kodu:+90

Para Birimi:TRY

Zaman Dilimi:GMT+03:00

Vize:

Konsolosluk:

Genel Bilgiler / Rehber

Adrasan, Olimpos ve Çıralı ile birlikte genç turistlerin tatil yapmayı en çok sevdiği yerlerden biri. Arkasında Beydağları, çevresinde çam ormanları, önünde ise 2 kilometre uzunluğunda büyüleyici bir sahil bulunan Adrasan, antik çağlarda Ana Tanrıça Ülkesi olarak adlandırılıyordu. Hem huzurlu tatiller yapmak hem de doğa sporları için elverişli konumuyla her mevsim ziyaret edebileceğiniz, Kumluca ilçesine bağlı beldenin tarihi ise 4000 yıldan daha uzun. Yay şeklindeki korunaklı koyu ve çevresini saran gizli koylarla çağlar boyunca gemilerin önemli duraklarından biri olan Adrasan, günümüzde de yat ve tekne turizmi konusunda ülkemizin en sevilen yerlerinden biri. Adrasan Koyu’nun hemen karşısında bulunan Musa Dağı ise donanımlı kamp bölgeleri, Likya Yolu’nun da bir parçası olan yürüyüş parkurları, kaya tırmanma ve dağcılık alanlarıyla Akdeniz’in en popüler doğa sporları merkezlerinden biri.

Çam ormanları arasında, doğayla uyumlu tasarlanmış bungalovlar, ağaç evler ve butik otellerde konaklayabileceğiniz Adrasan’ın dalgasız ve sakin denizi neredeyse yılın her ayı yüzmek için ideal sıcaklıkta. Antalya’da en çok güneş alan yerlerden biri olan beldede su altı görüş mesafesi de 25-30 metreyi buluyor ve berrak sular, tüplü veya tüpsüz dalış etkinlikleri için çok uygun. Tekne gezileriyle ıssız koyları keşfedebileceğiniz, tabiat parklarında doğa yürüyüşlerine çıkabileceğini belde, organik narenciye reçelleriyle süslü ve temiz havada yapılan serpme Akdeniz kahvaltıları, zengin deniz ürünü çeşitleri ve yöresel lezzetleriyle gastronomi meraklılarının da mutlaka uğraması gereken bir yer.

İklim / Hava Durumu / Ne Zaman Gidilir

Tipik Akdeniz ikliminin yaşandığı ve deniz seviyesinden sadece 4 metre yükseklikte yer alan Adrasan'da yazlar oldukça sıcak, kışlar ise ılık ve yağmurlu geçiyor. Çevresini saran çam ormanlarından dolayı beldenin nem oranları Antalya’ya göre çok daha düşük. İlkbahar ve sonbahar aylarında en çok yağışı alan Adrasan’da yıllık metrekareye düşen yağış miktarı ise ortalama 981 mm. En sıcak ayların temmuz ve ağustos olduğu beldenin yıllık ortalama sıcaklıkları da ortalama 18 derece. Kış ve bahar aylarında doğa gezilerine çıkabileceğiniz Adrasan’da masmavi denizin tadını çıkarmak için en güzel dönem ise yaz ayları.

Nasıl Gidilir

Kumluca ilçesine bağlı bir tatil beldesi olan Adrasan; Kumluca'ya 25 kilometre, Kemer’e 49 kilometre ve Antalya merkezine ise 95 kilometre uzaklıkta. Antalya’nın yanı sıra Kumluca, Olimpos, Çıralı, Kemer ve Tekirova gibi yerlerden de her saat minibüs bulabileceğiniz Adrasan’a sahil beldelerinden gezi tekneleriyle de ulaşma şansınız var.

Türkiye’nin bütün şehrinden Antalya Otogarı’na her saat otobüs bulabilir ve otogarda ayrı peronları bulunan ilçe minibüsleriyle 1,5 saat içinde Adrasan’da olabilirsiniz. Aracınızla beldeye gitmek için ise Antalya’dan D400 kara yolunu Kemer ilçesine kadar takip edebilir ve Olimpos kavşağından Kumluca yoluna doğru ilerleyebilirsiniz. Uçakla Adrasan’a gitmek istiyorsanız, beldeye 108 kilometre uzaklıktaki Antalya Havalimanı’na direkt veya aktarmalı bilet alabilir ve oradan belediye otobüsleri veya taksi ile otogara geçerek Adrasan minibüslerine binebilirsiniz.

Yemek / Restoran / Ne Yenir Ne İçilir

Özellikle sahil kesiminde balıkçı restoranlarının sıralandığı Adrasan’da ilk denemeniz gereken lezzetler de Akdeniz’in mevsim balıkları. Çipura, lüfer, levrek, orkinos, kalkan ve kırlangıç gibi onlarca balık çeşidini yöresel otlarla hazırlanan günlük mezeler eşliğinde tadabileceğiniz beldede Ulupınar’da dere kenarında yer alan alabalık çiftliklerine de uğrayabilirsiniz. Narenciye bahçeleri ve seralarla çevrili Adrasan mutfağında çoğu zaman yörede üretilen organik sebzeler kullanılıyor. Şiş köfte ve piyaz gibi Antalya’nın geleneksel lezzetlerinin de çok sevildiği beldede Akdeniz humusu ve Girit mezesini de mutlaka tatmanızı öneririz.

Sağlıklı Akdeniz kahvaltılarıyla ünlü Adrasan’da gözlemeler, tulum peynirleri, portakal ve turunç reçelleri, zeytinyağları ve organik sebzelerle hazırlanan kahvaltılarla güne başlayabilirsiniz. Deniz Caddesi üzerinde bulunan Adrasan Zeytin Gözleme Apart Evleri, yine aynı caddede yer alan Saide Cafe & Restaurant, uluslararası mutfaklardan yemekler de sunan Chill House Lounge, geleneksel Osmanlı ve Akdeniz yemekleri tadabileceğiniz Osmanlı Restaurant ise beldenin sevilen restoranlarından bazıları.

Önemli Yerler / Gezilecek Yerler

Adrasan Koyu: 2 kilometreden fazla uzunluğu ve arkasını saran çam ormanlarıyla Akdeniz’in en güzel koylarından biri olarak kabul edilen Adrasan Koyu, hem kristal berraklığındaki sularda yüzmek hem de tüplü ve tüpsüz dalış etkinlikleriyle su altı zenginliklerini görmek için ilk uğramanız gereken yer. Turizm olanaklarının geliştiği koyun çevresinde güzel kafeler, restoranlar ve kamp alanları bulabilirsiniz. Sığ ve dalgasız denizinden dolayı çocuklu aileler için de ideal olan Adrasan Koyu’na belde merkezinden kısa bir yürüyüşle ulaşabilirsiniz.

Suluada: Akdeniz kıyılarındaki en güzel yerlerinden biri olan ve Maldivler benzeri bembeyaz kumsalıyla ünlü Suluada, Adrasan’da keyifli bir gezi yapmak için kesinlikle uğramanız gereken bir yer. Zengin bitki çeşitliliği ile tropik bir cennete benzeyen bu küçük adanın turkuaz ve berrak denizinde rengarenk balıklarla birlikte yüzebilirsiniz. Beyaz kumlar üstünde yürüyüşler yapabileceğiniz ve harika fotoğraflar çekebileceğiniz Suluada’ya Adrasan’da her saat kolayca bulabileceğiniz gezi tekneleriyle yaklaşık 45 dakikalık bir yolculuk bulaşabilirsiniz. Suluada’nın pek çok yerinden fışkıran şifalı sularının da pek çok rahatsızlığa iyi geldiği biliniyor.

Beydağları (Olimpos) Sahil Milli Parkı: Antalya merkezine yakın Sarısu mevkiinden başlayan ve Akdeniz'e paralel olarak uzanan Beydağları (Olimpos) Sahil Milli Parkı, 31.000 hektardan daha büyük bir alanı kapsıyor. 1972 yılında milli park ilan edilen, kızılçam ve karaçam ağaçlarıyla sarılı park, panoramik Akdeniz ve orman manzaraları sunan yürüyüş yollarıyla çok seviliyor. 450’den fazla kuş türüne, endemik kelebek türlerine, şah kartal ve vaşak gibi onlarca vahşi hayvana ev sahipliği yapan milli parkta oksijen seviyesi yüksek havada yürüyüşler yapabilir veya bisiklet turlarına çıkabilirsiniz.

Musa Dağı: Tam bir doğa sporları cenneti olan Musa Dağı, Adrasan Koyu’nun hemen karşısında yer alıyor. 8 kilometrelik bir yürüyüşle Adrasan’dan zirvesine ulaşabileceğiniz bu etkileyici dağ, aynı zamanda Adrasan ve Olimpos’u birbirinden ayrılıyor. Zorluk derecesine göre düzenlenmiş yürüyüş yolları ve panoramik manzaralar sunan kamp alanları ile özellikle bahar ve yaz aylarında tüm dünyadan doğa severleri kendine çeken Musa Dağı; kaya tırmanma, dağcılık, dağ bisikleti ve ATV gezileri için de tercih edilebilirsiniz.

Sazak Koyu: Musa Dağı gezilerinde kesinlikle uğramanız gereken yerlerden olan Sazak Koyu, bakir doğası ve kristal sularıyla kalabalıklardan uzak denizin tadını çıkarabileceğiniz bir doğa cenneti. Musa Dağı eteklerinde sarp kayalıklar tarafından korunduğu için sert rüzgârlar almayan ve sakin bir denize sahip olan koy; tekne gezileri, doğa yürüyüşleri ve bisiklet turlarında sıklıkla ziyaret edilen yerlerden. İsterseniz Sazak Koyu manzaralı dağ yamaçlarında çadırınızı da kurabilir ve huzurlu atmosferde birkaç gün dinlenebilirsiniz.

Phaselis Antik Kenti: Adrasan'da yapılan doğa yürüyüşleri ve tarih turlarının değişmez adreslerinden biri olan Phaselis Antik Kenti, Likya medeniyetinin en önemli liman ve ticaret şehirlerinden biriydi. Uzun tarihinde pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış antik kent, günümüze kalan sağlam kalmış su kemerleri, devasa antik tiyatrosu ve hamamlarıyla dünyanın her yerinden tarih sevenlerin ilgisini çekiyor. Tekneyle de ulaşabileceğiniz antik kentin limanında tarihi kalıntılar arasına denize girebilirsiniz.

Olimpos Antik Kenti: M.Ö. 2 yüzyıla kadar uzanan tarihi ile Likya, Roma, Helenistik ve Bizans dönemlerine ait pek çok tapınak ve yapıya ev sahipliği yapan Olimpos Antik Kenti’ni Phaselis Antik Kenti ile birlikte turlarla gezilebilirsiniz. Çam ağaçlarıyla sarılı bir patikadan ulaşabileceğiniz antik kentin yanındaki Olimpos Plajı ise el değmemiş doğası ve kamp alanlarıyla çok popüler.

Çıralı: Bölgenin başka bir sevilen tatil beldesi olan Çıralı, yerli ve yabancı genç turistlerin en çok tercih ettiği yerler arasında. Çam ormanları arasında gizlenmiş belde; ağaç evler, bungalovlar ve kamp alanları ile tanıyor. 3 kilometre uzunluğuyla Adrasan ve Olimpos'la birleşen büyüleyici sahilinde nesli tükenmekte olan deniz kaplumbağalarının yumurtladığı Çıralı, kayalar arasında çıkan ve hiçbir zaman sönmeyen Yanartaş ile de keyifli bir gezi sunuyor.

Gelidonya Feneri: 1936 yılında inşa edilen ve Türkiye'nin en büyük deniz feneri olan Gelidonya Feneri, 237 metre yükseklikte muhteşem manzaralara sahip. 100 yıldan uzun zamandır çalışan fener, panoramik Akdeniz ve doğa manzaralarından dolayı yerli ve yabancı turistlerin Adrasan’da en sık uğradığı yerlerden. Özellikle gün doğumu ve gün batımlarında muhteşem fotoğraflar çekebileceğiniz Gelidonya Feneri, aynı zamanda Akdeniz'in en uç noktası.

Ulupınar: Yemyeşil ormanların içinden akan dereler ve şelalelerinin çevresini saran balık çiftlikleri ve restoranlarıyla özellikle hafta sonu kaçamakları için tercih edilen yerlerden biri olan Ulupınar’a Adrasan’dan kısa bir yolculukla ulaşabilirsiniz. Dere kenarında kurulmuş çardaklar, kır bahçeleri ve mesire alanlarıyla yaz aylarında çok yoğun olan Ulupınar’da yöresel mezeler eşliğinde taze alabalıklar tadabilir ve keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

Korsan Koyu (Karaöz): Adrasan’ın doğal güzellikleriyle ünlü bir diğer koyu da Korsan Koyu. Akdeniz’in gizli cennetlerinden olan koy, rüzgârlardan korunan doğal limanıyla Osmanlı dönemlerinden beri gemilerin mola noktalarından biri olmuş. Adrasan’dan yat ve teknelerle kolayca ulaşabileceğiniz Korsan Koyu’nun etkileyici mağaralarını gezebilir, sakin kumsalında deniz ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

Papaz Koyu: Turistik tesisleri, restoranları, kafeleri; kamp, karavan ve mesire alanlarıyla bölgenin en gelişmiş koylarından biri olan Papaz Koyu, hem yaz tatilleri hem de hafta sonu piknikler için tercih ediliyor. Adrasan merkezine sadece 12 kilometre uzaklıkta yer alan, mavi ve yeşilin her tonuyla sarılı olan koy, deniz kenarında çadırınızı kurabileceğiniz kamp alanları, bisiklet ve yürüyüş parkurlarıyla da çok seviliyor.

Ne Yapılır

Tekne gezilerine çıkmak: Çevresi Akdeniz’in en güzel koylarıyla çevrili Adrasan’da özellikle yaz aylarında en sevilen aktivite de geleneksel ahşap teknelerle yapılan tekne gezileri. Her zaman bulabileceğiniz saatlik veya günlük tekne turlarıyla bölgenin en güzel ve korunaklı koylarından biri olan Ceneviz Koyu, dalgasız deniziyle dalış yapmak için de ideal olan Adrasan Koyu, Beydağları Milli Parkı’nın bir parçası olan ve çam ormanlarıyla çevrili Sazak Koyu, antik kalıntılara ev sahipliği yapan Phaselis Koyu, antik dönemlerde korsanların kullandığı ve çevresi sarp kayalıklarla çevrili Korsan Koyu, güzel kamp alanlarıyla Papaz Koyu ve bembeyaz kumsallarıyla ünlü Suluada gibi pek çok doğa cennetini keşfedebilirsiniz.

Doğa gezileri ve sporları yapmak: Adrasan, çevresini saran dağlar ve tabiat parklarıyla hem doğa yürüyüşleri hem de onlarca çeşit doğa sporu yapmak için ülkemizdeki en güzel yerlerden biri. Tüm dünyadan doğa severleri kendine çeken bölgenin en önemli doğa sporu merkezleri ise Musa Dağı ve Tahtalı Dağı. Dağcılık, kaya tırmanma, bisiklet gezileri, at ve ATV safarileri, doğa yürüyüşleri ve kampçılık gibi pek çok etkinliğe katılabileceğiniz Musa Dağı, aynı zamanda Türkiye’nin en bilinen yürüyüş rotası olan 500 kilometre uzunluğundaki antik Likya Yolu’nun da bir parçası. Musa Dağı ve Tahtalı Dağı’nda fotoğraf safarilerine katılarak Olimpos ve Adrasan koylarının en güzel manzaralarının fotoğraflarını çekebilirsiniz. Phaselis Antik Kenti, Olimpos Antik Kenti, Yanartaş, Çıralı ve Likya Yolu da rehberli doğa yürüyüşleriyle gezebileceğiniz doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü diğer yerler.

Olimpos Teleferik ile panoramik manzaralar izlemek: Adrasan merkezine 42 kilometre uzaklıkta yer alan Olimpos Teleferik, Tahtalı Dağı’nda 2365 metre yükseklikte büyüleyici manzaralar sunuyor. Beydağları Sahil Milli Parkı’nın merkezinde yer alan ve 80 kişilik, geniş camlarla donatılmış panoramik kabinlerle hizmet veren teleferik, 10 dakika içerisinde 726 metreden 2365 metre yüksekliğe ulaşıyor. Muhteşem Akdeniz ve doğa manzaraları izleyebileceğiniz bu yolculukta kış aylarında karlı dağ zirvelerinin harika fotoğraflarını da çekebilirsiniz.

Dalış turlarına katılmak: Kristal berraklığındaki sularıyla Akdeniz’in en güzel dalış alanlarına ev sahipliği yapan Adrasan sahilinde eğitim alabileceğiniz dalış okulları bulunuyor. Gezinizde uzman dalgıçlarla birlikte tüplü ve tüpsüz dalışlar yaparak su altı zenginliklerini yakından görebilirsiniz. Çavuş Burnu, Akıntı Burnu, Pırasalı Adası, Korsan Koyu, Sazak Koyu, Ateş Adası ve Şıldanlar Boğazı ise dalış turlarının önemli adresleri arasında.

Gece Hayatı / Bar / Eğlence

Özellikle yaz aylarında Adrasan’a akın eden yerli ve yabancı genç turistlerden dolayı hareketli ve eğlenceli bir gece hayatına sahip olan beldede sahil kenarında sıralanmış plaj kulüpleri, barlar, kafeler ve gece kulüplerinde canlı müzik, konserler veya DJ performansları ile eğlenebilirsiniz. Otellerin içinde bulunan barların da çok popüler olduğu beldede sahilde yakılan ateşler etrafında dans ederek de güzel zaman geçirebilirsiniz.

Adrasan Mahallesi'nde hizmet veren Chill House Lounge, Çavuş Köyü yolu üzerinde yer alan 07 Gençlik Birahanesi, canlı müzik dinleyebileceğiniz Hangar Bar, sıcak atmosferleri ve zengin içecek çeşitleri ile keyfi zaman geçirebileceğiniz Orange Bar, Adrasan’ın sevilen eğlence mekanları arasında. İsterseniz minibüslerle kısa bir yolculuk ulaşabileceğiniz Çıralı ve Olimpos’ta da çok daha çeşitli eğlence mekanları bulabilirsiniz.

Alışveriş / Ne Alınır

Adrasan merkezinde ve sahilinde görebileceğiniz hediyelik eşya dükkanları ve stantlarda bölge köyler ve çiftliklerde üretilen onlarca çeşit organik meyve, sebze, bölgenin ünlü turunç ve portakal reçelleri, ahşap oyması süs eşyalar, magnetler ve örgü plaj giysileri gibi pek çok hediyelik eşya bulabilirsin. Adrasan çevresinde yetişen şifalı bitkiler, otlar ve kurutulmuş meyvelerin de çok satıldığı beldede kokulu portakal balı ve çili tulum peyniri gibi ünlü yöresel ürünler alabileceğiniz Kumluca pazarı ve hediyelik eşya çeşitleri bulabileceğiniz Kemer pazarı da çok seviliyor. Adrasan sahilindeki Sibel’in Yeri ise onlarca çeşit organik ürün bulmak için beldede ilk uğramanız gereken yerlerden.

Festival / Fuar

Adrasan Yoga Festivali: 2021 yılında 4. kez düzenlenecek olan, nisan sonu veya mayıs başı gibi Adrasan sahilinde gerçekleştirilen Adrasan Yoga Festivali, İzmir Karuna Yoga tarafından organize ediliyor. Festivalde büyüleyici manzaralar sunan Adrasan sahilinde meditasyon, nefes ve yoga eğitimleri alabilir; çam ormanları arasında yapacağınız doğa yürüyüşleri ile de temiz havada yenilenebilirsiniz. Hem doğa hem de yoga severlerin ülkemizde mutlaka uğraması gereken etkinliklerden biri olan yoga festivaline yabancı turistlerin de yoğun bir ilgisi var.

Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali: Adrasan'da her yarım saatte bir bulabileceğiniz minibüslerle kolayca ulaşabileceğiniz Olimpos’un en sevilen festivalleri arasında yer alan Olimpos Gökyüzü ve Bilim Festivali, hiçbir yapay ışığın bulunmadığı Olimpos sahilinde düzenlenen etkinliklerle çok keyifli geçiyor. Ağustos ayı ortasında katılabileceğiniz ve sahil kenarındaki çam ormanlarında çadırınızı kurabileceğiniz festivale tüm dünyadan 500’den fazla bilim sever ve gök bilimci katılıyor.

Olimpos Gençlik Festivali: Adrasan gezinizde katılabileceğiniz başka bir eğlenceli etkinlik de 2014 yılından beri düzenlenen Olimpos Gençlik Festivali. Plaj partileri, konserler, eğlenceli yarışmalar ve doğa gezileri ile güzel zaman geçirebileceğiniz festivalde Akdeniz’in masmavi sularının da tadını çıkarabilirsiniz.

Enduro Motosiklet Kampı: Motorize Antalya Motosiklet Kulübü tarafından 2021 yılında 5. kez gerçekleştirilecek olan motosiklet kampı, Kumluca'nın doğal güzellikleriyle ünlü Papaz Koyu Karagöz mevkiinde düzenleniyor. Tüm ülkeden motosiklet sevenlerin buluştuğu ve çadırlarını kurarak kamp yaptığı etkinliklerde Kumluca, Adasan, Çıralı ve Olimpos’un doğal güzellikler arasında yapılan motosiklet gezilerine katılabilirsiniz.

Geleneksel Kumluca Deve Güreşi: Kumluca'nın geleneksel etkinliklerinden biri olan ve her yıl ocak ayında düzenlenen deve güreşleri, bölge yaşayan yörüklerin kültürünün de bir parçası. Harika fotoğraflar çekebileceğiniz ve deve safarilerine katılabileceğiniz etkinliklerinde aynı zamanda yörüklerin ve Kumluca'nın yöresel yemeklerini tadabilir veya el yapımı yöresel ürünler satın alabilirsiniz.

Geleneksel Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri: Kumluca'nın en köklü ve geleneksel etkinliklerinden bir diğeri de 2021 yılında 21. kez düzenlenecek olan yağlı güreşler. Kumluca Belediyesi tarafından nisan ayı ortasında Kumluca Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen etkinliklere yöre halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistler de çok ilgi gösteriyor. Halk oyunları gösterileri ve konserlerle de eğlenebileceğiniz yağlı güreş etkinliklerinde Kumluca’nın tüm dünyaya ihraç ettiği organik sebze ve meyveleri de alabilirsiniz.

Tatiller / Bayramlar / Önemli Günler

1 Ocak (Yılbaşı),
23 Nisan (Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı),
1 Mayıs (İşçi Bayramı),
19 Mayıs (Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı),
30 Ağustos (Zafer Bayramı),
29 Ekim (Cumhuriyet Bayramı),
Ramazan ve Kurban Bayramları

Dikkat Edilmesi Gerekenler / Önemli Bilgiler

- Adrasan’ın çoğu yerinde deniz oldukça sakin ve dalgasız ama sarp kayalar kenarında uzanan koylarda denize girecekseniz akıntılara karşı dikkatli olmalısınız.

- Beydağları ve Tahtalı Dağı doğa gezilerine çıkacaksanız yanınızda mutlaka kaymayan ayakkabılar, bolca su ve sıcak tutacak giysiler bulundurmalısınız.

- Adrasan otelleri özellikle yaz aylarında tam dolulukla hizmet veriyor. Bu dönemde beldeye gidecekseniz gezinizden birkaç ay önceden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Ulaşım

Küçük bir tatil beldesi olan Adrasan’da kısa bir yürüyüşle hem sahile hem de çevredeki bütün otellere ulaşmak mümkün. Çıralı, Olimpos, Kumluca ve Antalya arasında her saat hizmet veren ve yaz aylarında sefer sayıları arttırılan minibüslerle de hem belde içinde her yere hem de çevre turistik beldelere kısa sürede gidebilirsiniz. Antalya Otogarı’ndan her saat birlik ve kooperatif minibüslerinin hareket ettiği Adrasan’da bisiklet ve motosiklet kiralayarak da hem ulaşım sağlayabilir veya gelişmiş bisiklet ve motosiklet parkurları bulunan beldenin güzelliklerini kolayca gezebilirsiniz. Profesyonel transfer firmalarının lüks araçlarla ulaşım hizmeti de sağladığı Adrasan’da Sarıkavak Caddesi üzerinde durağı bulunan ve 0242 883 14 36 numaralı telefondan ulaşabileceğiniz Kıyı Taksi de 7 gün 24 saat turistlere hizmet veriyor.

Yazar Hakkında

Nihan Bayram

Bilkent Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu. Bir süre bir marka ajansında içerik editörlüğü yaptı. Hürriyet Kitap bünyesinde "Ün, Aşk ve Diğerleri" adlı kitabı yayınlandı. Ajans deneyiminden sonra Enuygun ekibine katıldı.

Haritada Görüntüle

Mobil Uygulamamızı Ücretsiz İndirin

Enuygun farkıyla en uygun uçak biletini kolayca bulun!
Enuygun seyahat ve uçak bileti uygulaması, yüzlerce farklı havayolunun yurt içi ve yurt dışı uçuş seçeneklerini incelemenize, karşılaştırmanıza ve kredi kartınızla kolayca satın almanıza olanak sağlar.