Kadir`s Tree Houses

Olimpos, Kumluca, Antalya
Kadir`s Tree Houses Genel
Kadir`s Tree Houses Genel
Kadir`s Tree Houses Genel
Kadir`s Tree Houses Genel
Kadir`s Tree Houses Genel
Image More +30 fotoğraf
Kadir`s Tree Houses
Yazır Mahallesi Olimpos Mevkii 07350 Kumluca / Antalya Kumluca, Antalya

Dünyaca ünlü Olimpos Plajı’na sadece 20 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Kadir`s Tree Houses; çam, portakal ve limon ağaçları ile çevrili bungalovları ve ağaç evleri ile her mevsim Akdeniz’in tadını çıkarabileceğiniz bir tesis.

9 m2 bungalovlar, 5 kişinin konaklayabileceği ağaç evler, 12 m2 lüks ahşap odalar, 16 m2 suit odalar ve 4 kişinin konaklayabileceği paylaşımlı odalara sahip otelin her odasında 24 saat sıcak su, konforlu yataklar, donanımlı banyo, banyo ürünleri ve klima gibi özellikler var. Tesiste evcil hayvanlarınızla da keyifle konaklayabilirsiniz.

Hangar Restoran’da misafirlerine açık büfe olarak organik ve taze ürünlerle kahvaltılar sunan tesiste akşam yemeklerinde ise Akdeniz mutfağı, taze deniz ürünleri, barbekü ızgaralar, sulu yemekler, vejetaryen ve vegan menüler servis ediliyor. Pizza House ise taş fırında odun ateşinde pişirilen pizzaları ile saat 10:00 ile 24:00 arası hizmet veriyor.

Bull Bar ve Hangar Bar’da canlı müzik ve DJ performansı eşliğinde doyasıya eğlenebileceğiniz tesisin bahçesindeki Ateş Başı Bar’ında da sıcak şaraplar ve alkollü alkolsüz içecekler bulabilirsiniz.

Likya Yolu, Olimpos Antik Kenti ve Saklıkent Kanyonu doğa yürüyüşlerine katılabileceğiniz, Kekova batık kentinde dalış yapabileceğiniz tesiste Akdeniz koylarını tekneyle gezebilir veya rehberli bisiklet turları ile bölgeyi keşfe çıkabilirsiniz.

Ücretsiz bölgesel ulaşım ve Antalya Havalimanı gidiş dönüş transfer servisi de sağlayan Kadir`s Tree Houses; Olimpos Plajı’na 15 dakika, Olimpos Antik Kenti’ne 20 dakika ve Çıralı Plajı’na ise sadece 30 dakika yürüyüş mesafesinde.

Olimpos merkezine 0,3 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Klimalı
Standart Standart
Room
Bungalov
Suit
Suit Oda
Balayı
Balayı Suit
Room
Bungalow Triple
Primary
Bungalow French
Room
Bungalow Twin
Room
Honeymoon Süit
Room
Bungalov
Room
Bungalow Triple

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x