Mağara tekne turlarına katılın

Aktivite Hakkında

Belde merkezinde bulunan Alanya Yat Limanı’nda, her zaman saatlik ve günübirlik tekne gezileri bulabilirsiniz. Pek çok farklı rotası olan bu turlardan mutlaka katılmanız gerekenlerden biri ise mağara tekne turları. Gezinizde ilk uğrayacağınız mağara olan Korsanlar Mağarası, 10 metre uzunluğunda ve mağaranın içi, farklı renk ve şekillerde kayalarla süslü. Tekneler 5 metre yüksekliğindeki mağaranın içine kadar giriyor ve verilen molada mağaranın serin sularında yüzebilir veya dalış yapabilirsiniz.

Aşıklar Mağarası ise 72 metrelik geniş girişiyle içinde tekneyle gezebileceğiniz ve romantik renklerinden dolayı bu ismi alan bir doğa harikası. Son durağınız olan Fosforlu Mağara ise bölgenin en ünlü mağaralarından ve tekne gezilerinin değişmez adreslerinden. Mağaranın altından sızan ışıklar, denize fosforlu bir renk veriyor. Işık çok güçlü ve geceleri hava karardığında bile bu rengarenk sularda keyifle yüzebilirsiniz.

Alanya Otelleri

Mobil Uygulamamızı Ücretsiz İndirin

Enuygun farkıyla en uygun uçak biletini kolayca bulun!
Enuygun seyahat ve uçak bileti uygulaması, yüzlerce farklı havayolunun yurt içi ve yurt dışı uçuş seçeneklerini incelemenize, karşılaştırmanıza ve kredi kartınızla kolayca satın almanıza olanak sağlar.