7.8İyi

Mr.KINJO in Alaha Style

Chatan 1-Chome, Orta Okinawa, Chatan
Mr.KINJO in Alaha Style - Öne Çıkan Resim
Mr.KINJO in Alaha Style - Dış Mekan
Mr.KINJO in Alaha Style - Oda
Mr.KINJO in Alaha Style - Mutfak
Mr.KINJO in Alaha Style - Banyo Tipleri

Mr.KINJO in Alaha Style misafirlere Chatan bölgesinde, plaj yakınında, American Village Pazarı ve Chatan Parkı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Kokusai Dori Alışveriş Bölgesi ile 8,6 mi (13,8 km) ve Ryukyus Üniversitesi ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. (ücretli) otopark vardır.

Popüler Özellikler

Özel Plaj Alanı
Özel Plaj Alanı
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
Sigara İçilmeyen Odalar
Sigara İçilmeyen Odalar
Resepsiyon Hizmeti
Resepsiyon Hizmeti
Sigara İçilmeyen Tesis
Sigara İçilmeyen Tesis

Odalar

13 Eki Sal - 16 Eki Cum|2|1|3
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
  • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
    area1/11

    Economy Tek Büyük Yataklı Oda

    Derin küvet
    Ücretsiz kablosuz internet
    Düz panel ekranlı TV

    Otel Özellikleri

    Plaj & Deniz

    Plaj & Deniz

    Özel Plaj Alanı
    Otopark

    Otopark

    OtoparkÜcretli sınırlı kapasite
    Tesis Olanakları

    Tesis Olanakları

    Kablosuz İnternet
    Resepsiyon (Belirli Saatlerde)
    Sigara İçilmeyen Odalar
    Resepsiyon Hizmeti sınırlı saatlerde
    Sigara İçilmeyen Tesis

    Ulaşım

    Adres: 1-14-12 Chatan, Orta Okinawa


    Otel Kuralları

    Check-in Başlangıç ve Bitiş

    15:00 - 21:00

    Check-out

    11:00

    Talimatlar
    • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
    • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
    • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
    • Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
    Resepsiyon her gün 15 - 21 arasında açıktır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
    • Ebeveynleri veya vasisiyle aynı odada kalan ve mevcut yatak takımlarını kullanan 12 yaş veya altındaki bir çocuk için konaklama ücreti alınmaz.
    • Japonya Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, tüm uluslararası ziyaretçilerin konaklama yerine (otel, motel, pansiyon, vb.) giriş yaparken pasaport numaralarını ve uyruklarını bildirmelerini şart koşmaktadır. Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.
    Minimum Check-in Yaşı
    12
    İsteğe Bağlı
    • Valesiz otopark ücreti: gecelik 1000 JPY.

    Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

    Tesise Özel Ücretler
    Ek olarak, konaklama yeri sahiplerinin tüm giriş yapan misafirlerin pasaportunun fotokopisini alması ve fotokopiyi saklaması zorunludur.

    Önemli Uyarılar

    Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

    Sıkça Sorulan Sorular

    Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

    Choice icon

    Sayısız seçenek

    Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

    En uygun otel

    Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

    Hızlı ve kolay

    Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

    Güvenle al

    Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.