Check-in Başlangıç ve Bitiş14:00 - gece yarısı
Talimatlar - İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında karbonmonoksit dedektörü, yangın söndürücü, duman dedektörü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
- Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat gece yarısı sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
- 16 yaşından küçük misafirlerin, yalnızca yetişkinlerin girebildiği bu konaklama yerine girmelerine izin verilmemektedir.
- Bu konaklama yerinde, rehber hayvanlar da dâhil olmak üzere hiçbir evcil hayvana izin verilmemektedir.
- Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur.
Minimum Check-in Yaşı24
İsteğe Bağlı - Geç çıkış için ücret alınır (müsaitlik durumuna bağlıdır)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Tesise Özel ÜcretlerSizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir vergisi alınmaktadır: kişi başı, gecelik 3.66 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Tesise Gitmeden Önce Bilmeniz Gerekenler0 Jaal Riad Resort misafirlere
her şey dâhil oda fiyatları sunmaktadır. Otelde sunulan yiyecek ve içecekler oda ücretine dâhil olduğu için her şey dâhil sisteminde ücretler daha yüksektir (bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir).
Yemek ve içecekler- Tüm yemekler ve atıştırmalıklar dâhildir
- 24 saat oda servisi mevcuttur.
- Odada minibar (tüm içecekler dâhildir)
Şunlar dâhil değildir: