10.0Olağanüstü

Hotel Villa Sole

Cagnona, Bellaria-Igea Marina
Hotel Villa Sole - Oda Manzaraları
Hotel Villa Sole - Öne Çıkan Resim
Hotel Villa Sole - Dış Mekan
Hotel Villa Sole - Havuz
Hotel Villa Sole - Oda

Bellaria-Igea Marina (Cagnona) bölgesindeki Hotel Villa Sole misafirlere Casa delle Conchiglie Tatil Evi ve Casa Rossa di Alfredo Panzini Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Minyatür İtalya ile 6,1 mi (9,8 km) ve Fiera di Rimini ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede.

Villa Sole, Hotel Villa Sole misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 43 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Özel Plaj Alanı
Özel Plaj Alanı
Restoran
Restoran
Bar
Bar
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Çocuk Kulübü
Çocuk Kulübü
Plaj Şemsiyesi
Plaj Şemsiyesi
Plaj Şezlongu
Plaj Şezlongu

Odalar

24 Eki Cts - 27 Eki Sal|2|1|3
  • Economy Üç Kişilik Oda
  • Economy Üç Kişilik Oda
  • Economy Üç Kişilik Oda
  • Economy Üç Kişilik Oda
  • Economy Üç Kişilik Oda
    area1/5

    Economy Üç Kişilik Oda

    Ücretsiz kablosuz internet
    Dijital TV servisi
    Düz panel ekranlı TV
    • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
    • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
    • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
    • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
    • Economy Tek Büyük Yataklı Oda
      area1/5

      Economy Tek Büyük Yataklı Oda

      Ücretsiz kablosuz internet
      Dijital TV servisi
      Düz panel ekranlı TV
      • Comfort Üç Kişilik Oda
      • Comfort Üç Kişilik Oda
      • Comfort Üç Kişilik Oda
      • Comfort Üç Kişilik Oda
        area1/4

        Comfort Üç Kişilik Oda

        Ücretsiz kablosuz internet
        Dijital TV servisi
        Düz panel ekranlı TV

        Otel Özellikleri

        Yeme & İçme

        Yeme & İçme

        Restoran 1 adet
        Bar 1 adet
        Kahvaltı Servisi
        Havuz & Su Parkı

        Havuz & Su Parkı

        Açık Havuz sezonluk
        Plaj & Deniz

        Plaj & Deniz

        Özel Plaj Alanı
        Plaj Şemsiyesi
        Plaj Şezlongu
        Spor & Fitness

        Spor & Fitness

        Bisiklet Kiralama
        Çocuk & Aile

        Çocuk & Aile

        Çocuk Kulübü
        Bebek / Çocuk Bakım Servisi
        Otopark

        Otopark

        Otopark (Tesis Harici)
        Tesis Olanakları

        Tesis Olanakları

        Kablosuz İnternet
        24 Saat Resepsiyon Hizmeti
        Asansör
        Emanet Kasası
        Teras
        Sigara İçilmeyen Odalar

        Ulaşım

        Adres: Via Plava 13, Cagnona, Bellaria-Igea Marina


        Otel Kuralları

        Check-in Başlangıç ve Bitiş

        12:00 - 21:00

        Check-out

        10:00

        Talimatlar
        • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
        • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
        • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
        • Vergi No. - 03658070408
        • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
        • Bu konaklama yerinde balkon, veranda ve teras gibi çocuklar için uygun olmayabilecek açık alanlar bulunmaktadır; herhangi bir endişeniz varsa varışınızdan önce konaklama yeriyle iletişime geçerek size uygun bir oda ayarlayıp ayarlayamayacaklarını teyit etmenizi öneririz
        Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 21 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir.
        • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
        • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
        • Sezonluk havuz Haziran ile Eylül arasında açık olacaktır.
        • Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak konaklama yeri ile doğrudan iletişime geçip evcil hayvanlarını getirmek için düzenleme yapabilir (bu işlem için ek ücret uygulanır, gerekli bilgiler Ücretler bölümünde bulunabilir).
        Minimum Check-in Yaşı
        18
        İsteğe Bağlı
        • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 10 EUR.
        • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
        • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 20.0 EUR.

        Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

        Tesise Özel Ücretler

        Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

        • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
        • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mayıs döneminde, 6 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
        • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Haziran - 30 Eylül döneminde, 6 geceye kadar EUR 1.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 18 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.

        Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


        Önemli Uyarılar

        Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

        Sıkça Sorulan Sorular

        Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

        Choice icon

        Sayısız seçenek

        Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

        En uygun otel

        Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

        Hızlı ve kolay

        Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

        Güvenle al

        Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.