




L'Étang-Salé bölgesindeki Floralys Hotel misafirlere plaj yakınında, Plage de L'Étang-Salé ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve AkOatys ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Musée Stella Matutina Müzesi ile 6,5 mi (10,5 km) ve Pitons, Cirques and Remparts of Reunion Island ile 8,3 mi (13,4 km) mesafede.
Fransız mutfağı sevenler için L'OASYS ideal; otelin havuz kenarı restoranı içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Misafirler için 47 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.
Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın.
Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Adres: 2, avenue de l’Océan, Villes Solidaires, L'etang-Sale Les Bains
14:00 - 22:00
11:00
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.
