De Rekun Guest House

Mas, Ubud
De Rekun Guest House - Öne Çıkan Resim
De Rekun Guest House - Dış Mekan
De Rekun Guest House - Havuz
De Rekun Guest House - Oda
De Rekun Guest House - Spa

De Rekun Guest House konaklamanızda Ubud bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ile 1,9 km (1,2 mi) ve Blanco Müzesi ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Campuhan Tepesi Yürüyüş Yolu ile 4,6 km (2,8 mil) ve Goa Gajah Mağarası ile 4,6 km (2,8 mil) mesafede.

De Rekun Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 9 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Restoran
Restoran
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Spor Salonu
Spor Salonu
Emanet Kasası
Emanet Kasası
Bahçe
Bahçe

Odalar

4 Eki Paz - 7 Eki Çar|2|1|3

Otel Özellikleri

Yeme & İçme

Yeme & İçme

Restoran
Havuz & Su Parkı

Havuz & Su Parkı

Açık Havuz
Spor & Fitness

Spor & Fitness

Spor Salonu
Eğlence & Aktivite

Eğlence & Aktivite

Tur Danışma
Otopark

Otopark

Otopark
Ek Hizmetler

Ek Hizmetler

Çamaşırhane
Tesis Olanakları

Tesis Olanakları

Kablosuz İnternet
24 Saat Resepsiyon Hizmeti
Emanet Kasası
Bahçe
Teras

Ulaşım

Adres: Banjar Dangin Labak Desa Singakerta, Mas, Ubud


Otel Kuralları

Yenileme çalışmaları ve kapanışlar
Yerel yönetmelikler gereğince tüm misafirler İnzivaya Çekilme (Nyepi) Günü/Hindu Yeni Yıl Etkinliği (06.00'dan itibaren) nedeniyle konaklama yerinde kalmalıdır. İnzivaya Çekilme günü genellikle mart veya nisan ayına denk gelmektedir (tarih her yıl değişmektedir). Bu tarihte giriş-çıkış mümkün olmayacaktır. Ngurah Rai Havaalanı (Bali Uluslararası Havaalanı) da İnzivaya Çekilme Gününde kapalıdır.

Önemli Uyarılar

Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

Yakınındaki Oteller

    Sıkça Sorulan Sorular

    Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

    Choice icon

    Sayısız seçenek

    Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

    En uygun otel

    Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

    Hızlı ve kolay

    Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

    Güvenle al

    Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.