Belek Boğazkent sahilinde, isminin hakkını sonuna kadar veren bu tesis tam bir su eğlencesi merkezi. Özellikle çocuklu aileler veya tatilde havuz başı hareketliliğini sevenler için inanılmaz dinamik bir ortamı var. İçeri adım attığınız an o yüksek tatil enerjisinin size hemen geçtiğini, cıvıl cıvıl bir serüvenin başladığını hissediyorsunuz.
Odalar gün boyu süren o havuz ve kaydırak yorgunluğunun ardından resmen sessiz bir sığınak gibi. İç mimarisi oldukça modern ve insanı daraltmayan, ferah bir düzene sahip. Temizlik, rahat bir yatak veya klimanın sorunsuz çalışması gibi detaylar tıkır tıkır işliyor. Akşamları duşunuzu aldıktan sonra balkona çıkıp o tatlı yorgunluğu atmak gerçekten çok dinlendirici.
Otelin kalbi kesinlikle devasa aquapark alanında atıyor. Kendi içinde adeta bağımsız bir su parkı kurmuşlar; farklı seviyelerdeki kaydıraklarda vakit geçirirken zamanın nasıl aktığını anlamıyorsunuz bile. Havuz aksiyonundan sıyrılıp biraz denizi dinlemek isterseniz de işiniz çok kolay, çünkü tesis denize sıfır konumda yer alıyor. Boğazkent'in o meşhur ince kum ve küçük çakıl karışımlı geniş sahilinde, yer bulma derdi olmadan doğrudan Akdeniz'in serin sularıyla buluşabiliyorsunuz.
Yeme-içme mevzusu da tam bir şölen havasında geçiyor. Açık büfesi o kadar geniş ki, her öğün tabaklara farklı lezzetler eklemekten kendinizi alamıyorsunuz. Gündüz plaj veya havuz kenarındayken etrafınızdaki snack barlar, dondurma ve tatlı durakları enerjinizi hep yüksek tutuyor.
Ulaşım konusunda da tatilciyi hiç yormayan bir noktada. Antalya Havalimanı'na sadece 40 kilometre gibi son derece pratik bir mesafede bulunuyor. Durgun ve sessiz bir tatilden ziyade, aksiyonun, su kaydıraklarının ve yüksek temponun hiç eksik olmadığı tam donanımlı bir yer arıyorsanız burası aklınızda bulunsun. Siz böyle büyük tesislerde genelde aquaparkın heyecanını mı yoksa plajın sakinliğini mi tercih edersiniz?