5.6

B&B Principe Calaf 4

Santa Maria A Colle, Lucca
B&B Principe Calaf 4 - Dış Mekan
B&B Principe Calaf 4 - Öne Çıkan Resim
B&B Principe Calaf 4 - Oda
B&B Principe Calaf 4 - Yerinde Yemek
B&B Principe Calaf 4 - İç Mekan

Lucca bölgesindeki B&B Principe Calaf 4 konaklamanızda, Lucca Surları ve Porta Sant'Anna ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Yatık Pisa Kulesi ile 10,8 mi (17,4 km) ve Viareggio Plajı ile 22,7 mi (36,5 km) mesafede.

Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

6 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Popüler Özellikler

Açık Havuz
Açık Havuz
Kablosuz İnternet
Kablosuz İnternet
Otopark
Otopark
Bagaj Odası
Bagaj Odası
Emanet Kasası
Emanet Kasası
Bisiklet Kiralama
Bisiklet Kiralama
Dağ Bisikleti
Dağ Bisikleti
Havalimanı Transferi
Havalimanı Transferi

Odalar

25 Eki Paz - 28 Eki Çar|2|1|3
  • Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
  • Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
    area1/4

    Standard Tek Büyük Veya İki Ayrı Yataklı Oda

    Ücretsiz kablosuz internet
    Düz panel ekranlı TV
    Kablo TV servisi
    • Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
    • Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
    • Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
    • Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
      area1/4

      Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

      Ücretsiz kablosuz internet
      Düz panel ekranlı TV
      Kablo TV servisi
      • Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
      • Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
      • Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
        area1/3

        Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

        Ücretsiz kablosuz internet
        Düz panel ekranlı TV
        Kablo TV servisi

        Otel Özellikleri

        Yeme & İçme

        Yeme & İçme

        Kahvaltı Servisi
        Havuz & Su Parkı

        Havuz & Su Parkı

        Açık Havuz sezonluk
        Spor & Fitness

        Spor & Fitness

        Bisiklet Kiralama
        Dağ Bisikleti
        Yürüyüş Parkuru
        Eğlence & Aktivite

        Eğlence & Aktivite

        Tur Danışma
        Ulaşım & Transfer

        Ulaşım & Transfer

        Havalimanı TransferiÜcretli
        Otopark

        Otopark

        Otopark
        Ek Hizmetler

        Ek Hizmetler

        Bagaj Odası
        Tesis Olanakları

        Tesis Olanakları

        Kablosuz İnternet
        Emanet Kasası
        Bahçe
        Sigara İçilmeyen Odalar
        Sigara İçilmeyen Tesis

        Ulaşım

        Adres: Via Vecchia di Nozzano 259, Santa Maria A Colle, Lucca


        Otel Kuralları

        Check-in Başlangıç ve Bitiş

        16:30 - 20:30

        Check-out

        11:00

        Talimatlar
        • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
        • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
        • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
        • Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
        • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
        Bu konaklama yerinde resepsiyon bulunmamaktadır. Bu konaklama yerinde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirler giriş talimatları için konaklama yeri ile iletişime geçmelidir. Sorularınız için lütfen rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle irtibat kurun. Konaklama yeri tarafından sağlanan bilgiler, otomatik çeviri araçları kullanılarak çevrilmiş olabilir. Misafirlerin, tahmini varış saatleri hakkında otele önceden bilgi vermeli ve girişten az 60 dakika önce oteli telefonla arayarak varış saatini onaylamalıdır.
        • Çocuklar dâhil olmak üzere tüm misafirler giriş noktasında şahsen bulunmalı ve devletleri tarafından verilen fotoğraflı resmî kimlik kartlarını veya pasaportlarını ibraz etmelidirler.
        • Bu konaklama yerindeki nakit işlemler için ulusal düzenlemeler uyarınca 5000 EUR üst limiti uygulanmaktadır. Bu konuda daha fazla bilgi isteyen misafirlerimizin rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişim kurmaları gerekmektedir.
        • Sezonluk havuz Mayıs ile Ağustos arasında açık olacaktır.
        • Odalarda kalan tüm misafirlerin otele kayıt yaptırmış olmaları gerekmektedir.
        • Bu konaklama yerinde evcil hayvanlar sadece belirli odalara kabul edilir (ek ücret uygulanır, bu konuda bilgi Ücretler bölümünde bulunabilir). Misafirler rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak doğrudan konaklama yeri ile iletişime geçebilir ve bu odalardan birinde kalma talebinde bulunabilir.
        Minimum Check-in Yaşı
        18
        İsteğe Bağlı
        • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 90.00 EUR.
        • Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 10.00 EUR.
        • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
        • Beşik (bebek yatağı) ücreti: günlük 10.0 EUR.
        • İlave yatak ücreti: gecelik 35.00 EUR.

        Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.

        Tesise Özel Ücretler

        Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

        • Şehir vergisi alınmaktadır: 3 geceye kadar kişi başı, gecelik 3.50 EUR. Bu vergi 14 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

        Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.


        Önemli Uyarılar

        Otel girişlerinde tatil köyü ücretleri, şehir vergileri ve ülke düzenlemelerinden kaynaklanan ek ücretler doğrudan otele ödenir. ENUYGUN ek otel ücretlerinden sorumlu değildir.

        Sıkça Sorulan Sorular

        Otel bulmak için neden Enuygun'u kullanmalısın?

        Choice icon

        Sayısız seçenek

        Enuygun ile 1000'lerce oteli tercihlerine göre filtreleyerek saniyeler içinde sana en uygun oteli bulabilirsin.

        En uygun otel

        Kafanı karıştıran fiyat ve hizmet seçenekleri arasında kaybolma, tercihlerini belirleyip sana en uygun otelde odanı hemen ayırt.

        Hızlı ve kolay

        Enuygun sayesinde aradığın oteli bulmak için sadece birkaç saniyeye ihtiyaç var.

        Güvenle al

        Tüm ödeme işlemlerin, dünyanın önde gelen güvenlik sertifikası şirketi GlobalSign koruması altındadır.