Uluhan Otel

Amasya Merkez, Amasya
Uluhan Otel Genel
Uluhan Otel Genel
Uluhan Otel Genel
Uluhan Otel Genel
Uluhan Otel Genel
Image More +59 fotoğraf
Uluhan Otel
Hatuniye Mah. Tevfik Hafız Sk. No:15-17/A 05100 Amasya Merkez/Amasya Amasya Merkez, Amasya

Uluhan Otel, Amasya’nın tarihi evlerinde konaklama deneyimini samimi ve misafirlerin konforuna yönelik bir hizmet anlayışıyla sunuyor. 20 odasıyla hizmet veren otelde Standart Tek Kişilik, Standart İki Kişilik, Üç Kişilik, Suit, Superior Suit oda seçenekleri bulunuyor. Odalarda standart olarak telefon, LCD TV, uydu yayını, kasa, klima, çalışma masası, ücretsiz Wi-Fi, oturma alanı, odaya özel banyo, saç kurutma makinesi, banyo bukleti, mini bar gibi imkanlar sunuluyor. Ek olarak misafirler odalarında uyandırma servisi ve kuru temizleme hizmeti alabiliyorlar.

Oda kahvaltı hizmet veren otelde, her sabah bölge mutfağından seçkin tatlarla bezeli kahvaltı servisi otelin restoranının açık ve kapalı alanlarında sizleri bekliyor. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise deneyimli mutfak ekibince titizlikle hazırlanan A la Carte menüden faydalanabilirsiniz. Ayrıca günün her saati otelin kafeteryasında soluklanabilirsiniz.

Amasya merkezinde yer alan otel, bölgede yapacağınız kültürel keşifler için sağladığı kolay erişim dolayısıyla da çok cazip. Amasya Arkeoloji Müzesi, Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi, Şehzadeler Müzesi, Harşena Kalesi ve Pontus Kralları Kaya Mezarları’na yürüyerek ulaşabilir, Yeşilırmak kenarında sakinleştirici bir yürüyüşe çıkabilirsiniz. Seyahatinizde hava yolunu tercih ederseniz en yakın ulaşım noktası otele 40 km mesafede bulunan Merzifon Havaalanı.

Amasya Merkez merkezine 19,7 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Tek
Tek Kişilik Oda
Çift
Çift Kişilik Oda
Suit
Standart Suit
Üç
Üç Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Suit
Suit Oda
3
3 Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x