Silver Horse Boutique Hotel

Siberia, Zheleznodorozhny
Silver Horse Boutique Hotel Genel
Silver Horse Boutique Hotel Genel
Silver Horse Boutique Hotel Genel
Silver Horse Boutique Hotel Genel
Silver Horse Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Silver Horse Boutique Hotel
Vladimirovskaya street 4 Siberia, Zheleznodorozhny

Silver Horse Boutique Hotel konaklamanızda Novosibirsk merkezinde, Novosibirsk State Academic Opera and Ballet Theatre ve Ob Nehri Üzerine Kurulan İlk Köprü ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu kayak dostu otel Lenin Meydanı ile 3,2 km (2 mi) ve Novosibirsk Hayvanat Bahçesi ile 3,4 km (2,1 mi) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman bar/oturma salonu Лобби-бар misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 4.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Kayak servisiyle göz açıp kapatıncaya kadar kayak alanında olacaksınız.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Anti Alerjik
Signature
Signature Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x