Serendib Hotels and Apartments

Asokoro
Serendib Hotels and Apartments Genel
Serendib Hotels and Apartments Genel
Serendib Hotels and Apartments Genel
Serendib Hotels and Apartments Genel
Serendib Hotels and Apartments Öne Çıkan Resim
Image More +66 fotoğraf
Serendib Hotels and Apartments
No. 19 Nelson Mandela Street Off Kwame Nkrumah , Asokoro

Serendib Hotels and Apartments misafirlere Abuja merkezinde, Batı Afrika Devletleri Ekonomik Topluluğu Sekreterliği ve Dünya Bankası ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Federal Secretariat Binası ile 3,5 mi (5,7 km) ve Devlet Meclisi ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Bu apart otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Serendib, Serendib Hotels and Apartments misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Room
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Classic Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x