Şenler Butik Otel

Göl Mahallesi, Sapanca, Sakarya
Şenler Butik Otel Genel
Şenler Butik Otel Genel
Şenler Butik Otel Havuz
Şenler Butik Otel Havuz
Şenler Butik Otel Yeme / İçme
Image More +8 fotoğraf
Şenler Butik Otel
Göl Mah., Şenbayrak Sk. No:4, 54600 Sapanca/Sakarya Sapanca, Sakarya

4 mevsim farklı güzelliklerle dolu Sapanca Gölü’ne yakın, gürültü ve şehir havasından uzak, yeşillikler içerisinde bir tatil imkanı sunan Şenler Hotel misafirlerine kapılarını açıyor.

18 odasıyla misafirlerine hizmet veren otel, odalarında misafirlerine full ortopedik yatak, mini bar, saç kurutma makinesi, uydu yayını, kablosuz internet, 24 saat klima, 24 saat sıcak su gibi imkanlar sağlıyor.

Oda kahvaltı hizmeti veren otelin kahvaltı salonunda her sabah sizleri bölgesel ve organik ürünlerle bezeli göz dolduran kahvaltı sofraları bekliyor. Tatilinizi keyifli hale getirmek için otelin bahçesinde bulunan havuzu ve şezlongları kendinize mesken edinebilir, Sapanca Gölü çevresinde konumlanan 3000 metrelik yürüyüş ve bisiklet parkurunda keyifli yürüyüşler yapabilir ya da birikmiş enerjinizi atabilirsiniz.
Sapanca Gölü sahiline 150 metre mesafede yer alan Şenler Hotel, tren istasyonu 5 dakika, otobüs terminali ve çarşı merkezi ise 10 dakikalık yürüme mesafesinde. Ulaşım için hava yolunu tercih eden misafirler ise 100 km uzaklıktaki İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanını tercih edebilirler.

Sapanca merkezine 3,1 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standart
Standart Oda
Ekonomik
Ekonomik Balkonsuz Oda

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Tesis Konaklama Özellikleri

Yakınındaki Oteller

x