Sadeem Al Fajr Hotel Suites

Batı Bölgesi, Taif
Sadeem Al Fajr Hotel Suites Genel
Sadeem Al Fajr Hotel Suites Genel
Sadeem Al Fajr Hotel Suites Genel
Sadeem Al Fajr Hotel Suites Öne Çıkan Resim
Sadeem Al Fajr Hotel Suites Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Sadeem Al Fajr Hotel Suites
Al Gaish Street Shubra District Batı Bölgesi, Taif

Taif bölgesindeki Sadeem Al Fajr Hotel Suites konaklamanızda, Taif's Heart Alışveriş Merkezi ve Shubra Palace Müzesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Beit Kaki Müzesi ile 2,9 mi (4,6 km) ve Al-Kady Rose Factory ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 87 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x