Riviera Wellness Resort

Orta Rusya, Razumnoye
Riviera Wellness Resort Genel
Riviera Wellness Resort Genel
Riviera Wellness Resort Genel
Riviera Wellness Resort Genel
Riviera Wellness Resort Öne Çıkan Resim
Image More +110 fotoğraf
Riviera Wellness Resort
Prelestnaya Str.1 Orta Rusya, Razumnoye

Riviera Wellness Resort konaklamanızda Razumnoye bölgesinde, Azure Su Parkı ile 2,3 km (1,4 mi) ve Belgorod Devlet Filarmoni Derneği ile 15,7 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Belgorod Selivanov Evi ile 15,7 km ve Belgorod Devlet Sanat Müzesi ile 16,2 km mesafede.

Riviera yemek servisi için ideal, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Bar/oturma salonu, havuz kenarı barı veya bir 2 plaj barı ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz, sauna ve 24 saat açık spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Razumnoye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1830 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit
Junior
Junior Oda
Luxury
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Presidential
Presidential Oda
Room
Romantic Stüdyo
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Grand Oda
Room
Luxury Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x