Radisson Blu Daugava Hotel

Vidzeme, Riga
Radisson Blu Daugava Hotel Genel
Radisson Blu Daugava Hotel Genel
Radisson Blu Daugava Hotel Genel
Radisson Blu Daugava Hotel Genel
Radisson Blu Daugava Hotel Genel
Image More +125 fotoğraf
Radisson Blu Daugava Hotel
24 Kugu Street Vidzeme, Riga

Radisson Blu Daugava Hotel konaklamanızda Riga merkezinde, Letonya Ulusal Kütüphanesi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve House of the Blackheads ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Riga Katedrali ile 2 km ve Riga Şatosu ile 2,2 km mesafede.

Yemek servisi için Panorama ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 354 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Riga bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12428 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Premium
Premium Oda
Premium
Premium Oda, Nehir Manzaralı (Old Town View)
Superior
Superior Oda, Manzaralı
Superior
Superior Oda (River & Old Town View)
Oda,
Oda, 2 Yatak Odası, Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x