Pushkin Hotel

Uralsk
Pushkin Hotel Genel
Pushkin Hotel Genel
Pushkin Hotel Genel
Pushkin Hotel Genel
Pushkin Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Pushkin Hotel
148, Nursultan Nazarbayev avenue , Uralsk

Uralsk bölgesindeki Pushkin Hotel konaklamanızda, Uralsk Yeni Camisi ile 12 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Uralsk Stadı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Uralsk Alışveriş Merkezi ile 8,7 mi (13,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için mutfak olan 46 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 52 inç LED televizyon sunulur. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Uralsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x