Paluri Hotel

Hopa, Artvin
Paluri Hotel Genel
Paluri Hotel Yeme / İçme
Paluri Hotel Yeme / İçme
Paluri Hotel Aktiviteler
Paluri Hotel Spa / Sağlık
Image More +15 fotoğraf
Paluri Hotel
Yeni Artvin Yolu No:28, Hopa/Artvin Hopa, Artvin

İsmini bölgeye has yerel dilden alan Paluri Hotel, tatil veya iş odaklı Artvin gezileri sırasında misafirlerini konforla buluşturuyor. Tesise hem otogardan hem de havaalanından kısa sürede erişebilir, doğa ile kent yaşamının eşsiz birlikteliğine şahitlik edebilirsiniz.  

Konuklar için özel olarak dekore edilen 55 odadan meydana gelen otelde ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok hizmetten yararlanabilirsiniz. Tesisin resepsiyonu 24 saat boyunca gelen istek ve talepler için hazır bekliyor. Ayrıca otelden günlük turlar konusunda da yardım alabilirsiniz. Ayder Yaylası, Batum ve Borçka Karagöl ise tesiste kaldığınızda keşfedebileceğiniz muazzam noktalardan bazıları.   

Otel bünyesinde sunulan sabah kahvaltısı son derece leziz ve cezbedici. Üstelik öğle ve akşam yemeklerinde de tesisin yöresel lezzetlerle şekillenen menüsünden seçim yapabilirsiniz. 

Otelin tüm gün hizmete devam eden spor salonu sayesinde konaklamanızı daha aktif bir yaşam tarzıyla birleştirebilirsiniz. Tesisin barı ise seyahatte de eğlenceden vazgeçemeyenleri memnun ediyor.  

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çift
Çift Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Suit
Standart Standart
Aile
Aile Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x