Naher El Founoun

Sfax
Naher El Founoun Genel
Naher El Founoun Genel
Naher El Founoun Öne Çıkan Resim
Naher El Founoun Dış Mekan
Naher El Founoun İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Naher El Founoun
Route de Téniour, km 3 , Sfax

Sfax bölgesindeki Naher El Founoun konaklamanızda, Borj Ennar ve Souq des Etoffes ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sfax Arkeoloji Müzesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Dar Jellouli Museum of Popular Traditions ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ibnsina restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Design
Design Süit, Şehir Manzaralı
Luxury
Luxury Süit
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Luxury
Luxury Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x