Moreno`s Boutique Hotel

Mindelo
Moreno`s Boutique Hotel Genel
Moreno`s Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Moreno`s Boutique Hotel Dış Mekan
Moreno`s Boutique Hotel Dış Mekan
Moreno`s Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Moreno`s Boutique Hotel
Rua da Moeda , Mindelo

Sao Vicente bölgesindeki Moreno`s Boutique Hotel misafirlere plaj yakınında, Torre de Belém ile Mercado Municipal Alışveriş Merkezi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Fish Market ile 0,2 mi (0,3 km) ve Başkanlık Sarayı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Süit
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x