Majesty Palm

St. Francois
Majesty Palm Genel
Majesty Palm Genel
Majesty Palm Genel
Majesty Palm Öne Çıkan Resim
Majesty Palm Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Majesty Palm
32 Résidence Les Hauts De Saint-François , St. Francois

Saint-François bölgesindeki Majesty Palm misafirlere iskele üstünde, Raisins Clairs Plajı ve St. Francois Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Anse de la Gourde ile 7 km (4,4 mi) ve Pointe Tarare Çıplaklar Plajı ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel atlama havuzu ve açık özel spa küveti olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimiz için özel küçük mutfak ve içinde set üstü ocak, mikrodalga fırın ve espresso kahve makinesi vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kumarhanede geçirilecek bir gece öncesinde 5 spa küveti mükemmel bir dinlenme ve güç toplama olanağı sunar. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Saint-François bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Suite Eau: Oceane)
Deluxe
Deluxe Villa, 3 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu, Havuz Manzaralı
Grand
Grand Villa, 3 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Küvet
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Suite Feu: Passion)
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Suite Terre: Venus)
Room
Premium Süit, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu (Suite Air: Alize)
Room
Villa, 2 chambres, bain à remous (Villa Quity)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x