Jetwing Surf

Pottuvil
Jetwing Surf Genel
Jetwing Surf Öne Çıkan Resim
Jetwing Surf Dış Mekan
Jetwing Surf Dış Mekan
Jetwing Surf Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
Jetwing Surf
P20, Hidayapuram, Kottukal Road , Pottuvil

Jetwing Surf misafirlere Pottuvil bölgesinde, plajda ve Pottuvil Noktası ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Muhudu Maha Viharaya Tapınağı ile 1,2 mi (2 km) ve Arugam Bay Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Kulübe, 1 Çift Kişilik Yatak, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x