Hotel L'Adagio

Libreville
Hotel L'Adagio Genel
Hotel L'Adagio Genel
Hotel L'Adagio Genel
Hotel L'Adagio Genel
Hotel L'Adagio Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Hotel L'Adagio
Quartier St Benoi BP 2674 , Libreville

Hotel L'Adagio misafirlere Libreville merkezinde, Ulusal Gelenekler ve Sanat Müzesi ve Musée des Arts et Traditions ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Museum of Arts and Tradition (Sanat Ve Gelenek Müzesi) ile 0,5 mi (0,7 km) ve Omar Bongo Stadyumu ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı L'adagio misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x