Hotel Gran David

Batı Pasifik, Santiago
Hotel Gran David Genel
Hotel Gran David Genel
Hotel Gran David Öne Çıkan Resim
Hotel Gran David Dış Mekan
Hotel Gran David Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Hotel Gran David
Vía Interamericana Batı Pasifik, Santiago

Santiago bölgesindeki Hotel Gran David misafirlere kırsal bölgede, Plaza Banconal ve Omar Torrijos Herrera Stadı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Parque Nacional Cerro Hoya ile 1,2 mi (1,9 km) ve Cerámica La Peña ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 101 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

24 saat açık sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Santiago bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Süit, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x