Hotel Combermere

Kuzey Himalaya, Bemloi
Hotel Combermere Genel
Hotel Combermere Genel
Hotel Combermere Genel
Hotel Combermere Genel
Hotel Combermere Genel
Image More +47 fotoğraf
Hotel Combermere
Opp. Tourism lift The Mall Kuzey Himalaya, Bemloi

Shimla bölgesindeki Hotel Combermere konaklamanızda, Çarşı Caddesi ve Christ Church ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rothney Castle ile 0,4 mi (0,6 km) ve Gaiety Tiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Seventh Heaven ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 41 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için gece kulübü, sağlık kulübü ve spa küveti vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Shimla bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Luxury
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x