Day Inn Hotel

Vientian
Day Inn Hotel Genel
Day Inn Hotel Öne Çıkan Resim
Day Inn Hotel Dış Mekan
Day Inn Hotel Dış Mekan
Day Inn Hotel Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Day Inn Hotel
059/3 Pangkham Street Ban Sisaket , Vientian

Vientian bölgesindeki Day Inn Hotel konaklamanızda, Lao Bowling Centre ve Oot Ni Gallery ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Thai-Laos Dostluk Köprüsü ile 11,4 mi (18,3 km) ve That Dam ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi için otelin restoranı ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 42-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Room
Room
Single Room
Room
Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x