Coral Beach Club Villas & Marina

Upper Prince's Quarter
Coral Beach Club Villas & Marina Öne Çıkan Resim
Coral Beach Club Villas & Marina Dış Mekan
Coral Beach Club Villas & Marina Dış Mekan
Coral Beach Club Villas & Marina Dış Mekan
Coral Beach Club Villas & Marina Dış Mekan
Image More +91 fotoğraf
Coral Beach Club Villas & Marina
Emerald Merit Road #3 , Upper Prince's Quarter

Coral Beach Club Villas & Marina misafirlere Oyster Gölü (Oyster Gölü) bölgesinde, Oyster Bay Marina yakınında ve Dawn Plajı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Orient Bay Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Maho Plajı ile 9,6 mi (15,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Big Fish yemek servisi için ideal; bu resort otelde toplam 2 restoran var. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz, spor salonu ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Sıra
Sıra Ev, 2 Yatak Odası, Marina Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Denize Sıfır
Villa,
Villa, 4 Yatak Odası, Denize Sıfır
Daire,
Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Lagün Manzaralı
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası, Denize Sıfır
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x