Chikho Hotel Mponela

Mponela
Chikho Hotel Mponela İç Mekan
Chikho Hotel Mponela Oda
Chikho Hotel Mponela Oda
Chikho Hotel Mponela Oda
Chikho Hotel Mponela
M1 Road , Mponela

Chikho Hotel Mponela konaklamanızda Mponela bölgesinde, Tobacco Auction Floors ile 47,6 km (29,6 mi) ve Parliament Building ile 47,6 km (29,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Şehir Stadyumu ile 50,5 km (31,4 mil) ve Kamuzu Merkez Hastanesi ile 50,9 km (31,6 mil) mesafede.

Chikho Hotel Mponela misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 100 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

x