Chagala Uralsk Hotel

Uralsk
Chagala Uralsk Hotel Genel
Chagala Uralsk Hotel Genel
Chagala Uralsk Hotel Genel
Chagala Uralsk Hotel Genel
Chagala Uralsk Hotel Genel
Image More +88 fotoğraf
Chagala Uralsk Hotel
67 / 1 Temira Masina St , Uralsk

Chagala Uralsk Hotel misafirlere Uralsk merkezinde, Uralsk Yeni Camisi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Uralsk Stadı ile 5,2 mi (8,4 km) ve Uralsk Alışveriş Merkezi ile 5,4 mi (8,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Hugo's ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

83 odada buzdolabı ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Uralsk bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Classic
Classic Stüdyo
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Classic
Classic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x