Canvas Hotel Shymkent

Çimkent
Canvas Hotel Shymkent Genel
Canvas Hotel Shymkent Genel
Canvas Hotel Shymkent Genel
Canvas Hotel Shymkent Genel
Canvas Hotel Shymkent Genel
Image More +42 fotoğraf
Canvas Hotel Shymkent
43 B. Momyshuly Avenue , Çimkent

Canvas Hotel Shymkent size Çimkent merkezinde, Abay Park ile 3 dakika yürüyüş ve Arbat Shymkent ile 14 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Fontan Aquapark ile 0,9 mi (1,5 km) ve Shymkent Plaza ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Near East Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Çimkent bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Engellilere Uygun
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x